Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Khamis, 21 Mac 2013

Pesona Kembar Yang Baru Dijumpai

Karnival NILAM peringkat Negeri Sabah untuk musim 2013
diadakan di Daerah Ranau dan bertempat di Sekolah Menengah
Mohammad Ali Ranau sekitar 18hb Mac hingga 22hb Mac 

Uniknya Karnival Nilam tahun ini..
ada peserta KEMBAR lelaki..yang
sangat cukup sifatnya, mempunyai..
selain raut wajah yang cantik..elok..
di pandang..kembar ini juga sangat
bersopan santun..

Kalau di lihat memang susah nak kenal..
mana satu yang bernama Mohd Haikal dan
mana satu Mohd Hanif....
tengok lah sama kan wajah tu..
cuma ada sedikit tingga yang satu tu..
rambut, cara style rambut apa-apalah..
sama tau..

Mereka menjadi tumpuan di Karnival NILAM ni..
semua nak ambil gambar bersama..
mereka tak boring pun..mereka layan  ja ..
sebab itu saya ada gambar mereka..
dan rupanya kita dapat kenali mana satu 
abang dan mana adik ni, kerana ada tahi lalat
dekat pipi dia yang di atas tu..


Sementara yang satu lagi ada tahi lalat kat hidung
dia..nah inilah cara kenali mereka tu
dapat dah cara..so esok saya tak
keliru lagi
mereka berusia 12 tahun.


Leo Alferedo, Aeron, Mohd Hanif dan Mohd Haikal.
@hakcipta etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

13 Pesona Kata Hati Mereka:

Karukord jagau berkata...

mmg sama...
nasib baik ada tahi lalat utk jd tanda kalau tidak mmg keliru...

Solehah Shamsuddin berkata...

wah nasib baik da perbezaan pada tahi lalat. kalau sama juga, payah nak knl :)

Cik Nur™ berkata...

mmg samalah....
susah nak beza...
walaupun ada sikit lain

JUK DIN berkata...

seronok kan kalau ada anak2 kembar?

❤Kamsiah❤ berkata...

sorg lbh tinggi sikit cikgu...raut wajah mmg susah nak cam...seiras..

Ayuni berkata...

ada lain sikit, yg sorg lg kurus sikit...

Etuza Ezawarna berkata...

kembar seiras ni lawa kan

Normi Nieza berkata...

best tak ada kembar?hehe

Mrs Velentine berkata...

MV tengok drg ni senang dibezakan...mungjkin sebab ketinggian & style yg berbeza..

Chic Na berkata...

susah jgk nk beza ni, hampir sama.

man berkata...

sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

9n0L4 berkata...

yg sblh kanan tu nmpk lebih matured. :)

Remy hazza berkata...

selalunya kalau kembar camtulah..... nak kenal melalui tanda istimewa..... mcm tahi lalat atau parut....