Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Selasa, 19 Mac 2013

Pesona Kasut Bola Warna Merah.



Firstly : Mohon maaf belum ada masa blogwalking.
biz..sangat, jadual fax dan hanya ada masa nak
tidur saja..sorry sangat2.
Second: Ni kasut bola siapa ni?..
ingatkan test dia bila naik form one lain berubah..
masih setia nak main bola, kawan beli kasut baru
dia tak ketinggalan..
nilah kasut bola anak etuza yang ke 5 ..dia kata
ayah pilihkan untuk afif..ok etuza beli merah
kerana cantik, berani dan of course lah..
harga berpatutan..
Mybe aura nak main pun ok kot..
Apapun kasut bergaya pun kalau
tak stamina main bola ..
sekadar itu ja...tak ke mana pun..
ok..bye..ambil ruang tuk updated..





cantik tak..
@hakcipta etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

15 Pesona Kata Hati Mereka:

Chic Na berkata...

dari jauh mesti nampak kasut merah ni. hihi..

Amin A. R berkata...

Wow merah menyala!

Ayuni berkata...

mak ai, merah menyala....

❤Kamsiah❤ berkata...

mcm kasut anak perempuan saya,merah menyala...

kita yg dah tua2 ni..tak tergamak nak pakia warna terang benderang mcm tu hehe

umi alya berkata...

cantikpun..

Kancil 8349 berkata...

cantiknya warna kasut...samalah kita...sibuk memanjang

Arina Shamsul berkata...

mmg cantik cikgu,saya pun suka.berani dan bergaya..heheh

Mrs Velentine berkata...

pandai cikgu pilih..MV suka warna kasut afif ni

Hazmin Hamudin berkata...

Semoga ada aura ketika bermain dengan kasut merah ni.

APAN berkata...

merahnye...ingt kasut si ayah td...mujor utk si anak...

Cik Nur™ berkata...

merahnya kasut....

Solehah Shamsuddin berkata...

amboi, merah menyala kasutnya ni cikgu :)

Tinta Lana berkata...

Memang betul2 merah ni, merah menyala.

Sesuai memg sesuai tuk anak uncle yg masih muda remaja lgi tu..warna merah kan melambangkan smngt tinggi ^_^

9n0L4 berkata...

merahnyeeeee kasut die. bersinar sinar lagi ni. ;)

Remy hazza berkata...

memang gagah berani bila berlari dipadang.....