Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Sabtu, 23 Ogos 2014

Tolong Saya Bantu Saya Kembalikan Setting Papan Pemuka Akaun Blog Pesona .Please


Tolong bantu etuza.
1. Bila etuza log in papan pemuka 
ini yang keluar. Tengok gambar.
ini yang terpapar


klik ke dua kali hanya catatatn dan
tetapan ja keluar.
Biasa banyak item di ruang ini.
Tapi ini hanya dua ja..terpaksa
lah etuza klik bahagian tetapan
dah klik...
tengok bukti tu..


Bila klik tetapan
hahahah lucu la ini lah pula yang keluar
blog papan pemuka macam ini
tak ada apa dapat dibuat..
semua tak ada..
hanya terus klik catatan baru..
Nak tanya 
bahagian email tu dilumpuhkan ka..

Inilah akibat hampir setahun saya tak berblog
sibuk sangat ni lah jadi..
lupa semua..
bila klik2 
ha hilang semua
kan dah sediri terkena..

Boleh tolong saya..


Sudilah kongsi ilmu
buat entry khas untuk kesilapan ini
pasti ramai nak tahu.

Terima kasih ya..

Hakcipta@etuza




Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

0 Pesona Kata Hati Mereka: