Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Khamis, 21 Ogos 2014

Mujur Masih Boleh Buat n3

Sebelum nak berlalu, buat n3 simple saja 
petang ini. Nak release tension ..sebab 
dah berhari-hari asyik gagal nak setting 
papan pemuka blog Pesona, blog biasa
yang saya sayang ini. Macamana jadi sayang
blog ni! hanya yang jiwa blogger
dan jiwa dia hidup dengan normal ja yang tahu.
hehehehe... 


Saya terkedu-kedu..entah kemana hilangnya
paparan semua dalam ruang tetapan dalam
blog pesona. Hanya apabila etuza klik
GOOGLE + tu, dan tertekan tanpa sengaja
bahagian kebenaran urus akaun blog,
daripada pentadbir ke pengarang.
Ya robbi hilang semua item-item
dalam tetapan itu, yang tinggal hanya ini:-
1. catatan
2. tetapan 
manakala yang lain masih menyorok.
Hummm!! bila ada GOOGLE + ( Plus ) 
etuza rasa banyak benda yang menjadikan kita
blur lah tak faham, serius etuza tak faham
dengan cara dan nak tekan mana patut.
Walhal arahan dalam Bahasa Melayu.
Hahaha..patuilah ramai gagal Bahasa Malaysia
dalam peperiksaan. Susah jg, orang kata
dah biasa arahan Bahasa Inggeris.

Lastly kridit kepada blog sahabat maya 
etuza.Baiknya hati mereka ni..
klik ni ya..


dan juga blog Che Rose..dengan
mereka ada saya mohon bantuan secara 
maya..


Ha klik lah blog hebat ni. Ada ilmu..
inilah hasil antaranya bila berbelog..ramai kawan tau!

hakcipta@etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

0 Pesona Kata Hati Mereka: