Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Jumaat, 22 Ogos 2014

Wajah Blogger Malaysia - Jawapan Kepada Blogger Berani Menyahut Cabaran Segmen Pesona

Asalamualaikum yang kedua kali.
Sebab salam di wall blog Pesona ni
dah tersedia paling atas, siap tulisan 
Jawi lagi tau..hehehe..
Ha ---- nak kenal mereka ni
Jom ikut saya scrol ke bawah 
*
*
*
Ini segmen etuza sila klik 

MV  HANIE
Cantik kan Wanita Malaysia

nama mereka MV dan yg tudung hitam tu HANIE .

Klik ja pada wajah mereka
paparan wajah blog mereka
akan terserlah.
Jangan lupa follow blog mereka tau!
Kenapa nak follow..ok.
1. Mereka blogger mesra maya
2. Mereka akan drop komen kat blog awak
3. Diorang bakal follow blog awak juga
4. Blog mereka hebat tau..
5. Ha yang terbaik kan mereka blogger Malaysia.
Bagilah suport anda sesama blogger.
Setuju sangat kan..

Ok layan lagi!

 Belum terlambat saya nak kenalkan
ya kenalkan kepada sahabat blogger maya 
khasnya bloger Malaysia.
Ha kan dah kata Etuza akan kenalkan
dan letak wajah blogger yang berjaya
menyahut cabaran SEGMEN MENGENALI
WAJAH BLOGGER MALAYSIA 
baik dia tu blogger lelaki atau wanita.
Tengok lah..betapa baiknya blogger
wanita ini, mereka saya ibaratkan
insan yang positif, berani dan yakin
pada diri sendiri. Mereka suka
berkongsi siapa diri mereka.
Ini wajah yang sebenar benar 
2 blogger Malaysia yang bergiat 
aktif dalam dunia penulisan alam maya.

Sebetulnya segmen etuza berakhir pada
20hb Ogos. Etuza agak lewat
nak buat n3 ini sebagai 
jawapan pada segmen etuza tu.
Ini disebabkan setting papan pemuka
blog etuza ada masalah.
jangankan kawan blogger lain
saya sendiri pun tak
dapat drop komentar ke 
ruang ulasan atau komen di blog 
etuza.
Cuba klik tu 

Pesona Kata Hati Mereka:

ha ruang ini lah komen drop 
kawan2 kawan maya blogger 
yang saya rindukan. Duduk lama2
setting klik2 dah berhari2
tak juga berjaya..
apa masalah ni ya..
siapa nak tolong etuza ni..
Hai mohon padaMu ya Allah
ada yang sudi nak tolong.

Off! ada lagi kejutan di blog etuza ya..
TUNGGU N3 lagi tau..
Bye
hakcipta@etuza



Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

0 Pesona Kata Hati Mereka: