Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Jumaat, 8 Ogos 2014

Misi Ke Osaka Jepun Siri 2 ( Suasana Malam Yang Indah Di Jepun )

Saya nak promosikan blog ini, terdapat banyak blog yang diperkenalkan, saya tengok blog baru yang sedang mencari FOLLOWER. Dalam kesempatan itu saya terjah semua blog dalam list. Korang juga boleh melayari blog ini dan follow sekali. Selamat berblogwalking.Beres.
Misi di Osaka Jepun Siri 2..ha 
tengok gambar saja, biar gambar bercerita kali ini.
Gambar - gambar ini saya ambil ketika saya dan 
teman-teman jalan-jalan meninjau panorama malam di
Osaka Jepun berdekatan dengan Hotel tempat kami stay.
Hummmm best, ramai orang Jepun bersiaran kala malam, tetapi seawal
jam 9 .00 semakin lengang. Cuma kawasan tumpuan lebih 
di kawasan Hard Rock. Di sana ada pawagam.Tempat membeli 
brand Baju Hard Rock yang berjenama.
Ok tengok gambar ya..
memang indah suasana malam di Osaka Jepun.
Selamat melihat gambar kami di Osaka Jepun.

lepas tu klik url ini ...jangan tak klik..

Ini gambar bersama teman Agik Abdullah, Nasrul Hakim Tugino dan bersama Masrof

Nampak tak brand Hard Rock. Baju hebat di Osaka Jepun.Yang ini bersama MCCM LIM Swe Le,
Nasrul Hakim Tugino dan Edwin Petrus 

Tengok orang-orang Jepun sangat berdisiplin..jalan beratur dan sangat sporting.
Bersama edwin Petrus dari Tambunan, Sabah
Best suasana malam di Osaka Jepun


Salah satu ruang yang bercahaya dengan lampu-lampu berkelipan..



Yang ini pokok-pokoh dihiasi lampu biru. Hummm sangat cantik kelihatan.
Ini gambar kami menunju ke Hotel Universal.
Cantik kan.
Tapi Malaysia Jg Sangat Cantik..hargainya ..bersama
Sayonara Jepun. Origato...

hakcipta@etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

5 Pesona Kata Hati Mereka:

BUNDA a.k.a KN berkata...

Ye...memang nampak betul keindahannya Osaka di,malam hari walaupun sekadar dalam gambar...

Etuza Ezawarna berkata...

terima kasih blog Bunda..sesiapa yg pergi sana kira bertuah negara maju tu..kerajinan mereka kita teladani..dan Bumi Jepun tu Bumi Allah juga..

Mardiah Diana berkata...

Assalamualaikum dan salam singgah pgi sabtu di sini..wahh..memang cantik ler pemandangan kat jepun ni kan..bila kita dpt p ke sana..

Etuza Ezawarna berkata...

bila ada impian ada usaha mesti dapat ke negara maju..tq Mardiana Diana

deno berkata...

wah bestnya... sepupu deno ada blaja kat sana, baru 1st year.. teringin nak ke negara maju tu :)

sugoii!!