Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Ahad, 10 Mac 2013

IQPSS Saya Kena Tahu ~ 1 April 2013 Tarikh Akhir...

iQ-PSS AJAXIAN
Sistem Automasi Penarafan Pusat Sumber Bersepadu
BAHAGIAN TEKNOLOGI PENDIDIKAN
KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA


Tarikh:
13 Mac 2013 (Rabu) - Kumpulan 1
14 Mac 2013 (Khamis) - Kumpulan 2
Masa: 8.00 pagi - 5.00 petang
Tempat: Bilik Trus Madi, Keningau, Sabah

Minggu lalu dapat surat arahan
saya tengok sekolah saya
diarahkan hadir bengkel IQ PSS
pada 14 Mac 2013 hari khamis
tertanya2 apa kah nanti yang 
perlu difahami diketahui dan dilakukan
sebagai GPM dalam hal
IQ PSS ini.
Ada tak sekolah lain yang
boleh share apakah ini iQ PSS..
Maklumlah sekolah luar bandar
agak ketinggalan maklumat..
ni baru tengok di internet..
baru jumpa semua ni..selepas 
dapat surat arahan dan jemputan 
hadir bengkel...

@hakcipta etuza


Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

10 Pesona Kata Hati Mereka:

hana hadi berkata...

erm.. xpernah dengar la plak

Remy hazza berkata...

remy tak dapat nak tolong...lagi tak tahu...
btw.... salam hujung minggu utk bro sekeluarga.....

Hanif Idrus berkata...

Tak tahu ler..maaf

Si Matatajam berkata...

Nanti Cikgu share la kat blog ni...M nak tau gak..

Jay Ar berkata...

JR bukan cikgu, jadi tak pernah dengar benda tu...maaf...

Deqla manjew berkata...

alamakk.. xtau la pulak..

Mrs Velentine berkata...

first time dengar,,kalau mau tanya pasal library mungkin boleh membantu

Kancil 8349 berkata...

ndak taw pasal nie

Cik Nur™ berkata...

Nur pun baru tahu ni....
huhuhu

9n0L4 berkata...

ape ni cekgu. tak pernah dgr dan tahu pulak saye. hee.