Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Isnin, 18 Februari 2013

Members (1499) Bloggers Malaysia

klik untuk menyertai BLOGGERS MALAYSIA

http://bloggersmalaysia.blogspot.com/

    Etuza selesai menjadi members yang ke 1499 di laman Bloggers Malaysia. Etuza berharap akan tersenarai blog Pesona di laman Bloggers Malaysia ini. Sayang sekali sukar hendak masuk daftar ke laman ini. Seronok rasanya jika blog kita disenaraikan ke dalam list Bloggers Malaysia.Setakat ini blog Pesona hanya menjadi pengikut Bloggers Malaysia yang ke 1499. Etuza harap esok atau bila-bila masa etuza akan berjaya daftar di himpunan Bloggers Malaysia.Kepada yang baru bergiat dalam dunia bloggers, maka usahakan agar dapat juga menyertai Bloggers Malaysia.
Kepada teman bloggers yang sudah berjaya mendaftar di himpunan Bloggers Malaysia etuza juga nak ucapkan Tahniah & Syabas!.

@hak cipta etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

14 Pesona Kata Hati Mereka:

Amin A. R berkata...

tahniah sebab sudah tersenarai :)

Tinta Lana berkata...

Salam.

Uncle..terlebih dalu...terima kasih atas nasihat2 uncle dalam entry2 saya :)

Bloggers Malaysia? Huhuhu, saya pun lum mendaftar lagi.

Cik Nur berkata...

mana tahu kalau2 ade rezeki kan... :)
apapun, semoga berjaya.. :)

Jay Ar berkata...

Tak rugi mendaftar kan, bukan kena bayar yuran pun...semoga berjaya dan berhasil..

Arina Shamsul berkata...

tahniah cikgu :)

CeqGu berkata...

apa kelebihan berdaftar dengan bloggers malaysia ni cikgu?

Remy hazza berkata...

tahniah bro.... semoga meriah nanti....remy pun nak daftarlah.....

umi alya berkata...

tahniah

Chic Na berkata...

tahniah cikgu. :)

normi nieza berkata...

tahniah...:)

Mrs Velentine berkata...

mau jenguk2 dulu blog ni..

Karukord jagau berkata...

Saya blom daftar lg huhuu

9n0L4 berkata...

satu je lagi nak cukup 1500. tahniah cekgu. :)

Kancil 8349 berkata...

tahniah daripada Kancil