Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Ahad, 17 Februari 2013

Herman Bagus Sahabat Maya Yang Memang Bagus

Wow! Terharu Award 
untuk kami..di blog Herman


Inilah pula award yang Herman 
maksudkan tu..
ingatkan yang kat bawah tu, sorry Herman..
tapi sesuai juga kedua-duanya
untuk yang tersenarai..
tahniah yang dapat dan 
dari Malaysia antaranya ETUZA PESONA..
Syukran indahnya ukuhuwa berblog!..

     Petang ini lebih kurang jam 3.55 blob Pesona mendapat satu pelawaan untuk mengambil AWARD yang sangat cantik sekali dari blog milik Herman Bagus. Oleh kerana teruja hendak melihat apa keadaan award Herman Bagus maka etuza klik blog Herman untuk melihat award yang dimaksudkan. Rupanya inilah award dari Herman Bagus yang memang cantik, terima kasih etuza ucapkan atas pelawaan menerima award. Herman Bagus Memang Bagus. Terima kasih, kepada yang hendak melawat blog Herman Bagus silakan klik hermanbagus.
@hakcipta etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

15 Pesona Kata Hati Mereka:

Herman Bagus berkata...

Cik gu, mohon maaf, award yang diambil salah, berikut alamat Award yang benar.

http://hermanbaguz.blogspot.com/2013/02/award-kedua-hermanbaguz.html

❤Kamsiah❤ berkata...

awardnya mg cantik..kreatif..tahniah cikgu

ZWAN SABRI berkata...

kan best kalau dapat award betoi2 yang boleh dipegang.. hehe

Cik Nur berkata...

Herman ni memang baik..dah lama nur tak singgah blog dia..bz..huhu

Remy hazza berkata...

salam bro!!!!
tahniah...dan sememangnya bro layak menerimanya......semoga ikatan ukhwah itu berterusan..... remy tumpang gembira.....

Nyue berkata...

dapat award...wahh..tahniah cikgu...

Kancil 8349 berkata...

tahniah

Masz Sidek berkata...

Salam etuza... tahniah etuza..

Jay Ar berkata...

Memang cantik dan bagus...

lelamaisara berkata...

:) nanti nak terjah ke sana....

Etuza Ezawarna berkata...

su=yukran terina kasih kepada Blog Herman

Mar Haini Abdul Rahim berkata...

bestnyee dpt award ! tahniah etuza :D

Mrs Velentine berkata...

cantiknya awardnya..tahniah herman

9n0L4 berkata...

teringin jugak nak buat award mcm ni tapi tu lah, tak pandai. hehe.

Ketikan hidupku berkata...

selamat atas awardnya. blog etuza suda saya follow, ditunggu followbacknya :)