Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Selasa, 29 Januari 2013

Woi beratnya blog awak!!

       Woi beratnya blog awak!!

Wooo...! terjaga jam 3 pagi ni, alhamdulillah dapat tunaikan solat juga. Lepas tu baru online baca2 entry blog kegemaran. Antaranya di blog ni http://www.mialiana.com/, memang bagus entry Mia kali ni, lepas etuza baca terfikirlah etuza mengenai blog etuza Pesona ni. Agaknya selama ni ada yang dah berotot tangan kerana selalu terjah blog Pesona yang agaknya berat sangat muatannya. Hehehe..maaflah ya, apapun kalau lelaki semakin sasalah angkat blog etuza ni.

Etuza sebenarnya tak reti nak timbang berat blog, tak gemar nak tahu berapa berat blog Pesona, walhal selalu terbaca blog yang sarat atau berat akan memberi masalah seo lambat atau lambat paparan penuh, hingga memakan masa lama, ni yang selalunya orang awam boring dengan blog yang kita miliki itu. Padahal ...blog kita pun hebat juga....)

Ok nak terus terang. ada tak rasa berat blog etuza ni? Ala tahu sendiri pun nak tanya juga kan. Pasal etuza dah terlalu kerap dan terbiasa klik2 Pesona Blog, masalah lambat tak timbul, ada juga buang banner atau widget yang etuza gemar tu, konon lebih mewarnakan laman Pesona. Tolong beritahu jika ada yang merasakan beratnya blog Pesona ni. Jika ada yang berani komen berat blog Pesona etuza amat2 bersyukur dan akan update lagi blog Pesona agar kurangkan berat tu. Sebenarnya ada juga nak buang paparan yang tak berapa bermanfaat dalam blog pesona. Jika ada yang komen berat blog Pesona...hehehehe...sudi2lah mencadangkan apa yang terbaik untuk etuza lakukan. Dan terima kasih komen anda nanti. 
@hakcipta etuza
    




Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

31 Pesona Kata Hati Mereka: