Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Rabu, 26 Disember 2012

Bloglist Blogger Baharu 2013 | Segmen Tambah Follower !


      Hari ini memang agak sibuk membersihkan rumah, ruang tamu, ruang dapur dan beranda.Sarung sofa seolah ada dah bau semacam. Dari jam 10.00 pagi start hingga jam 4.30 petang.  Agak penat, tertidur depan TV..tetapi jam 11.00 malam tersedar dalam keadaan black out. (gelapnya). Mama dan anak2 ingat aku ni agaknya sedang tengok rancangan TV, TV sebenarnya yang tengok aku tertidur.

Namun semangat BW bloging tetap membara, tak apa lah sekarang dah on lampu, dah ok terang dah ni. Aku terjah lah blog Daddy Zuki ( klik ) yang aku letak dalam blog list Pesona. Nampak gambar entry dia agak menarik untuk aku baca, rupanya banner segmen ni "Bloglist Blogger Baharu 2013 | Segmen Tambah Follower ! " Sepertinya etuza berminat nak join dengan alasan, kamu semua tahu jawapannya.

Banner ( klik pun bloeh )

Bila etuza klik blog ni rupanya dia Cikgu Ahsfantasy24 ( klik ni ) untuk melihat sagmen dia. Antara syaratnya :-
  1.  followers kurang 1000
  2. Buat entry ringkas
  3. Link kan entry anda ke laman segmen ni.
Kepada blog yang baru amat digalakkan join dan macam blog etuza ni belum pun sampai 1000 followers maka layaklah menyertainya. Tq Cingu Daddy Zuki dan TQVM penganjur segmen yang menarik untuk permulaan 2013 ini.
      @hakcipta etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

24 Pesona Kata Hati Mereka: