Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Rabu, 26 Disember 2012

Bloglist Blogger Baharu 2013 | Segmen Tambah Follower !


      Hari ini memang agak sibuk membersihkan rumah, ruang tamu, ruang dapur dan beranda.Sarung sofa seolah ada dah bau semacam. Dari jam 10.00 pagi start hingga jam 4.30 petang.  Agak penat, tertidur depan TV..tetapi jam 11.00 malam tersedar dalam keadaan black out. (gelapnya). Mama dan anak2 ingat aku ni agaknya sedang tengok rancangan TV, TV sebenarnya yang tengok aku tertidur.

Namun semangat BW bloging tetap membara, tak apa lah sekarang dah on lampu, dah ok terang dah ni. Aku terjah lah blog Daddy Zuki ( klik ) yang aku letak dalam blog list Pesona. Nampak gambar entry dia agak menarik untuk aku baca, rupanya banner segmen ni "Bloglist Blogger Baharu 2013 | Segmen Tambah Follower ! " Sepertinya etuza berminat nak join dengan alasan, kamu semua tahu jawapannya.

Banner ( klik pun bloeh )

Bila etuza klik blog ni rupanya dia Cikgu Ahsfantasy24 ( klik ni ) untuk melihat sagmen dia. Antara syaratnya :-
  1.  followers kurang 1000
  2. Buat entry ringkas
  3. Link kan entry anda ke laman segmen ni.
Kepada blog yang baru amat digalakkan join dan macam blog etuza ni belum pun sampai 1000 followers maka layaklah menyertainya. Tq Cingu Daddy Zuki dan TQVM penganjur segmen yang menarik untuk permulaan 2013 ini.
      @hakcipta etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

24 Pesona Kata Hati Mereka:

Kak Mahh berkata...

Cepat-cepat....masih kosong ni.

kak nora berkata...

bagus jugak segmen ini yek..

❤Kamsiah❤ berkata...

semoga memberi manfaat...

boni kacak berkata...

selamat bersegmen cikgu :)

Deqla manjew berkata...

selmt bersegmen cikgu. :)

Herman Bagus berkata...

Tahniah Cik Gu :)

lelamaisara berkata...

selamat bersegmen..kalu ade mase nanti macam nak join jugak...

Mrs Velentine berkata...

selamat bersegmen cikgu

are_lin@yu berkata...

rajin benar cikgu ya..hehe..selamat bersegmen..hehe

the malay male berkata...

join Jgn tak join :-)

Si Matatajam berkata...

Selamat bersegmen Cikgu..

Cik Nur berkata...

selamat bersegmen cikgu... :)

Ayie Abas berkata...

nak ucap selamat bersegmen jugak laa...hehe

Jemarisuri berkata...

gud luck ye etuza...js mai tinggal jejak sini dan dh follow jugak...salam kenal...^^

dya bunga berkata...

slmt bersegmen cikgu

N.Aima K berkata...

hi hi selamat bersegmen cikgu..

pasal air zamzam tu Insya Allah saya cari jalan macam mana ya.. di sini selalunya kami beli di wisma muis tapi nda pasti pula kalau boleh beli satu kotak..

will updated u soon cikgu!!

deq's qienz berkata...

slamt bsgemen cikgu :)

jaakechik berkata...

selamat bersegmen ya....gud luck!

Che Rosliza Che Mat berkata...

Selamat bersegmen Cikgu...

Dayana Bahar berkata...

selamat bersegmen cikgu

Che Siti Maryam berkata...

Salam.
Singgah dari segment yg sama & sambil follow..

http://csmaryam.blogspot.com/2012/12/jom-join-blogger-baru.html

ahsfantasy Ryu berkata...

Assalamualaikum..
Encik Etuza, terima kasih sebab sertai segmen ni.. Kita datang melawat, 'follow' dan komen sini. Jom tengok senarai penuh peserta. Harap klik semua butang 'follow' dan tinggalkan jejak :)

New: Contest: Top Referer Get RM100 Topup!

JIBA SUHA berkata...

salam dri segmen yg sama . DONE FOLLOW YOU , FOLLOW ME BACK :)

Ieta Mat Sa'ad berkata...

dah lm follow, tp jenguk sini baca entry :)