Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Khamis, 22 November 2012

TERAMAT TERKEJUT!!


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

 ?????? Apakah yang saya perlu lakukan ni?
nak beli ke tak !!
Akhirnya ini pula terjadi bila aktif berblog
Nak tanya korang ( blogger ) pernah tak
dapat info macam ni bila upload gambar 
di wall blog anda?
Ala tolonglah share bagi jawapan ya..
Thank you!

Op! Anda kehabisan ruang. Anda sedang menggunakan 100% kuota 1 GB anda untuk foto. Tingkatkan storan
Foto disimpan dalam akaun Album Web Picasa anda dan disertakan dalam kuota percuma 1 GB untuk foto anda. Storan tambahan yang anda beli dikongsi antara beberapa produk Google dan adalah tambahan kepada kuota percuma anda. Ketahui lebih lanjut
Awal pagi hari ini etuza ingat nak buat entry baru mengenai anak buah, lepas edit gambar dia mula lah etuza upload gamabr2 tu, ala tak banyak cuma dua ja. Tunggu2 sampai dah nak panas punggung duduk di kerusi last2 keluar info seperti di atas. Op! ....ha korang bacalah ya. Rupanya kuota 1 GB dalam picasa stor album dalam blog ( Pesona Etuza Warna-Warna Kehidupan ) dah habis ruang atau kata lain full house dah rupanya. Selama ini syok2 ja etuza upload gambar2 dalam blog nah sekarang dah limited sangat2 hingga dah tak boleh muat turun gambar kat wall blog.
Etuza ingat sebelum bertindak sampai nak membeli storan lebih muatan gambar seperti 25GB ke atau mana2 nak tanya teman blogger dulu, anda ada tak pernah alami keadaan macam ini, seperti yang etuza alami pagi hari ini. 
Mohon bantuan kepada yang lebih pengalaman berblog ya!
Nak minta khidmat jawapan pengalaman jika ada kepada nama-nama blogger terkenal seperti :- ( minta tak marahkan saya bertanya ya )
  1. Kamsiah ( detik-detik indah dalam hidupku )
  2. Jay Ar ( Bila Jejari Menulis )
  3. KJ ( Karukord Jagau )
  4. Si Matatajam ( Mai Nak Cerita )
  5. Dan akhir sekali nak tanya ~ Lana ( Lana Journey Begins )
Harap sudi memberikan jawapan atau pengalaman ( apa nak buat ) berdasarkam masalah etuza ni ya. Diharapkan bantuan informasi dari teman2 blogger nanti dapat saya aplly dan sesungguhnya hanya Allah dapat memberi imbalan berbentuk pahala jariah dari anda sebagai blogger yang sihat di dunia maya. Selain itu saya nak panjatkan syukur kepada Allah kerana ada teman2 blogger yang amat memahami dan menyokong sesama blogger. Syukran.

Op! kepada blogger lain yang tidak dinayatakan juga sila bagi komentar ya, kita saling bekerjasama kerana mungkin hari ini saya alami keadaan seperti ini, lepas saya mungkin anda dimasa akan datang. Salam blogger 1 Malaya.

etuza sepi
menanti jawapan.


Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

32 Pesona Kata Hati Mereka: