Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Sabtu, 13 April 2013

No site configured at this address ( Risau, apa terjadi pada address blog Pesona )

Sudah masuk ketiga hari, bila saya log in
blog saya, kemudian klik ( lihat blog ) 
sebagaimana kebiasaannya ayat ini
yang akan kelihatan iaitu 
No site configured at this address
sebagai blogger yang tak
sepertinya ini, ada perasaan
RISAU dan KELIRU 
apakah sebenar yang berlaku.
Saya dah periksa semua 
bahagian tetapan, tidak ada
juga kesilapan alamat.
Harap2 keadaan ni akan pulih
mungkinkah keadaan line ternet 
yang SLOW penyebab ini berlaku.

Bila keadaan ini berlaku,
saya benar-benar tak dapat 
melancarkan aktiviti paparan
di blog Pesona.
Kalau ada TEMAN Blog
yang sudi membantu..
beritahulah saya..
kenapa ini berlaku.
Saya dengan ini terlebih dahulu
mengucapkan terima kasih
pada bantuan anda. Semoga 
Allah memberi balasan
dalam bentuk pahala.

@hakcipta etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

18 Pesona Kata Hati Mereka:

❤Kamsiah❤ berkata...

salam
saya nak membantu pun tiada pengetahuan dalam soal mcm tu,tak pernah terjadi lagi masalah sebegitu...

cikgu,terimakasih byk2 kerana letak link blog saya kat atas tu..

ANIM berkata...

Comment yg saya hantar ke blog pesona semua rejected. Tak tahu kenapa

Remy hazza berkata...

salam bro... camner boleh jadi mcm tu.....kena byk bersabar tau....

Etuza Ezawarna berkata...

masih No site configured at this address seolah2 salah alamat blog saya ni, saya benar2 tak faham. Saya klik catatan dan klik lihat baru dapat lihat satu paparan ja.Kenapa ni ya..

Si Matatajam berkata...

M tak pandai....sori Cikgu -.-

Solehah Shamsuddin berkata...

eh solehah bkak ni ok je cikgu.sbnrnye kt mana yg problem?

Mieza Jhaa K berkata...

Saya pun kurang arif bab ni..bila kena atas kepala sndri baru pandai kot..hehe

Yumida Huda berkata...

erm..pun x tahu jg
moga ade yg membantu

Etuza Ezawarna berkata...

Alhamdulillah...ok dah settele masalah..kena usha sendiri rupanya, salak klik rupanya saya.Senyum puas hati..

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum..

harga di sini rm39.90..tak byk beza dari di sana agaknya,,

terimakasih sudi dtg ye...

Jay Ar berkata...

Alhamdulillah masalah cikgu dah selesai....

Bin Muhammad berkata...

Mungkin saja menduga kesabaran...alhamdulillah, sudah tahu punca masalah.

Cik Nur™ berkata...

dah selesai ye...
alhamdulillah,

Mia Liana berkata...

lahh kenapa pulak tu... ni dah ok ke belum?

N.Aima K berkata...

saya tengok..ok pula belog cikgu ni..mungkin masalah sudah selesai kan cikgu..!yey

9n0L4 berkata...

line internet tak elok kot? tak pun blogspot prob. :)

Deqla Manjew berkata...

deqla pun x terer bab camni.. huhu

Mrs Velentine berkata...

alhamdulillah selesai sudah