Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Ahad, 7 April 2013

Debaran Agak Terasa Bila Sedang Mengelidah Bloglists, Kalau Boleh Tiada Yang Terkeluar...


Etuza
Mohon kepada sesiapa yang belum updated entry blog, cepat2 lah ambil masa untuk update kan. Petang ini kemungkinan akan ada pembaharuan di blog Pesona Etuza Warna-Warna Kehidupan ini. Rasanya hendakkan blog yang RINGAN, MESRA MAYA, MUDAH PAPARAN  dan mestilah nak juga RAMAI pengunjung blog ni. Untuk itu saya memohon agar tidak disalahkan blog PESONA sekiranya ada blog terkenal yang akan terkeluar dari BLOGLIST milik etuza. Alhamdulillah hampir sejam lebih baru dapat buat blog baru untuk saya letakkan himpunan blog yang lebih segar, lebih mantap, lebih macho, lebih warna, lebih aura dan sentiasa update. Cara sebegini nanti lebih sesuai dan akan dapat meringankan blog Pesona Etuza.

Sebelum berlalu saya hendak berikan penghargaan kepada blog ini..
sila klik dengan hormat...
1 *
2 *
3 *
Detik Detik Indah Dalam Hidupku
Blogger : Kamsiah Yusoff
Dia antara...
Blogger Wanita Yang Paling Dihormati
Kerana menjadi pilihan Pesona 
dalam blog menghias ruang atas 
blog Pesona. Tahniah!.

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

26 Pesona Kata Hati Mereka:

Shaiful Zaidi berkata...

Blog Kak Kamsiah mmg best..

Cik Nur™ berkata...

tahniah kak kamsiah...

Che Rosliza Che Mat berkata...

nak singgah lah hihihi

Che Rosliza Che Mat berkata...

not found tak boleh...

Che Rosliza Che Mat berkata...

klik link di sebelah bloglist okey...

Mieza Jhaa K berkata...

Tak pernah pergi lagi rasanya..nnti nak terjah lah

Hanif Idrus berkata...

Tindakan yg baik..
Saya pun dah lama pindah bloglist ke blog lain.
Berat! !!

Cinta Misteri berkata...

camner nak buat? sory tak tau laaa cikgu. harap tak keluarkan CiM yg tak berapa fofuler ni

LYAfrina berkata...

wah..terbaik...

Etuza Ezawarna berkata...

terima kasih..rasanya yg drop komen di atas tu memang blogger2 otai yg terkenal..tak akan keluar di blog pesona. Just nak rin gan kan blog Pesona ja..tq so much

azhariah zuber berkata...

agak2 blog mak2 layan x. hehehe

Mieza Jhaa K berkata...

Blog Sahabat Pesona ekk..heheh terima kasih..

9n0L4 berkata...

ooo. patutla takde dh blog kite kat atas tu. hehe.

Sweetie berkata...

Hanya yg terpilih saja ke yang akan masuk dlm blog list Etuza? Kenapa?

EH - Ekslamasi Holistik berkata...

Dup dap dup dap..
Berdebar!

Amin A. R berkata...

suka blog kak kamsiah :)

Deqla Manjew berkata...

berjaya rampas takhta cikgu jaa... hhii

N.Aima K berkata...

wah tahniah!!!

cikgu..kalau cikgu ada masa dan rajin joinlah giveaway saya ni hihihi belom ada calon lelaki lagi ni

http://tsukinano.blogspot.com/2013/04/cuticuti-giveaway-diari-aima.html

Solehah Shamsuddin berkata...

tahniah kak kamsiah. wah cikgu nak edit bloglist ye :)

Bin Muhammad berkata...

Mungkinkah Blog Relaks Minda berada dalam senarai Bloglist kali ini...Hmmm masih menunggu...

Kuazue Mohd berkata...

as salam....singgah blog cikgu n terus polow...
ya sokong cikgu...cikazue hanya selected ajer ada dlm bloglist..lain...kat dashboard ajer....anyway..nice polow u cikgu...byk nak skodeng ilmu nak melentur buluh di rumah sendiri ni...

dya bunga berkata...

dya bru dpt on9..hihi.. sejak dua menjak bz..

BUNDA a.k.a KN berkata...

Semoga segala kesulitan akan selesai..

Remy hazza berkata...

nak pi melawak kak kamsiah lah.....

Si Matatajam berkata...

Tapi cikgu takkan buang blogslist GSF kan...

Mrs Velentine berkata...

Tahniah kak kamsiah