Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Sabtu, 16 Mac 2013

Segmen Sabtu By Emas Putih

Join Segmen Sabtu By Emas Putih
Hemmm!! lama tak join segmen..
Segmen simple cute ni nak join lah sekali
BW tadi nampak di blog Encik Eraz Fadli

             
Join segmen ni memang ada tersiratnya..
kalau tengok nombor 1085 memang 
lama dah tak berganjak...
walhal kita nak juga meriakkan ruang
yang mewarnakan blog kita iaitu
"FOLLOWERS"
Sangat ceria jika ramai followers..
seperti followers blog emas putih blog
angka 4 digit 3651...

Kepada teman yang baru dan
yang dah lama berblog..jemput 
sesekali join segmen ..
kadang kita tak paksa, tapi..
kalau segmen macam di blog 
emas putih blog
Untuk lebih jelas
dan ketahui ganjarannya
sila terjak blog emas putih blog
sekarang.
@hakcipta etuza


Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

14 Pesona Kata Hati Mereka:

Farah Waheda Wahid berkata...

selamat bersegmen cikgu... ^_^

Etuza Ezawarna berkata...

Tq farah..awak baik hati...

Remy hazza berkata...

selamat bersegmen bro...semoga berjaya....

heirizalieyana berkata...

dari segmen yg sama
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Hasri Anis berkata...

SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

Iema Gurlz berkata...

hye
dtg dr segmen yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Khalid Kyle berkata...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Zamani Abe berkata...

Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog :) Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

wana wazm berkata...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Mrs Velentine berkata...

selamat bersegmen

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Karukord jagau berkata...

slmt bersegmen cekgu :)

fatin amalina husna berkata...

salam kenal..^^V
husna dr segmen yg sama..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

maaf ye pemenang dah di umum tp husna baru sempat terjah..=)

Mia Liana berkata...

salam.. mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html