Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Isnin, 25 Mac 2013

Salahkan Menjadi Pengomen Tegar?



Agaknya bagi anda kasarkah tajuk entry saya ni? Atau adakah anda akan terasa hati jika tajuk itu ada kaitan dengan anda sebagai bloggers di dunia maya. 
Sebenarnya saja nak letak tajuk entry memukau tersebut sedemikian. Bloggers yang memang hendakkan info, hendakkan teman maya tak kisah kalau pun dia digelar Pengomen Tegar. Sebab antara yang pernah mendapat jolokan pengomen tegar ialah saya sendiri. 
Baru-baru ni saya memang sibuk, tapi saya memang tak boleh kalau tak jenguk juga blog Pesona Etuza, kena tengok sekejap pun tak apa, terubat rindu pada semua yang selalu ke laman Pesona. Kesibukkan itu menyebabkan terbatas masa untuk membuat blogwalking dan drop komen ke ruang komen blog yang saya gemari itu. Saya nak tanya " awak suka tak jika saya katakan bahawa blog awak saya suka tengok, baca dan hayati tiap entry2 awak! suka tak??" 
Sangat rugi jika anda seorang bloggers yang tidak peka dan tak menghargai kehadiran komen2 teman blog di blog kita. Pada saya  sangat hargainya dan berusaha untuk drop balas komen teman2 blog, tetapi kadang2 ada halangan dan berlakulah keadaan perlahan komen saya ke blog anda. Mohon maaf kerana lambat membalas komen. Terbaru saya hanya dapat membuat komen di blog ini..The Malay Male, blog Jay AR, Kamsiah blog,Lana Blog dan blog Remmy. Sementara blog lain yang turut saya gemari belum meletakkan komen di ruang komen mereka. Mohon maaf kepada yang rajin drop komen di laman Pesona Etuza, iaitu semua blog:-

GSF, Hanif, KJ, Herman, Juk Din
Normi Nieza,Amin A R,Apan
Kancil, Hazamin H, Man
Lina M Munir dll.

Perlukan komen tu?
1. Komen tu, menceriakan blog
2. Blog kita ada ukuhuwa dan hidup.
3. Blog kita mesra maya
4. Ada rasa seronok berblog
5. Melalui komen kita dapat ilmu
6. Menjadi pengomen tegar yang terbaik
7. Tak wajib, kalau suka komenlah ..asal tak melukai hati teman blog.
8. Bukti kita membaca entry teman blog.
9. Komen itu idea yang bernas 
10. Jika tiada komen sepilah blog Pesona.
11. Nak mohon sudilah komen ya..
@hakcipta etuza


Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

15 Pesona Kata Hati Mereka: