Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Sabtu, 9 Mac 2013

Antara yang Menarik Di Sabah Tea Garden


Pernah tak ke Sabah Tea Garden di Ranau
Sabah. Inilah antara lain daya tarikan ke Sabah
kaya dengan pemandangan dan kehijauan tea
melata di Ranau Sabah.
Tengoklah gambar-gambar bercerita..
Sebab itu seluruh rakyat Malaysia wajib
mendoakan keselamatan negeri Sabah..
Dari diceroboh pengganas tak bermoral..






Antara produk yang dihasilkan dari Tea..
Tea ni bagus sebagai satu minuman
pelangsing..kalau nak diet boleh juga
gunakan minuman tea.
Amalkan dan belilah produk Malaysia.
@hakcipt

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

9 Pesona Kata Hati Mereka:

Remy hazza berkata...

menarik.....damai kalau dapai pi sana....tgk pohon teh yg menghijau......

Amin A. R berkata...

chantek2....lain kali kalau berpeluang ke sabah saya teringin nak melawat sini... :)

Faridzuan berkata...

Dah pernah singgah ke sini tahun lalu. Bagus sangat pergi sini, dapat belajar tentang penghasilan teh. :)

❤Kamsiah❤ berkata...

ada iklan kat tv ,kan..sabah tea...kat sini pun ada dijual

Herman Bagus berkata...

wah cantik cantik ya asobat

BUNDA a.k.a KN berkata...

Assalam cikgu,

memang cantik pemandangan disini, alam ciptaan ALLAH...

Sabah dibawah bayu, semestinya kami peke dan bersimpati atas apa yang sedang berlaku disana terutama kepada keluarga wira2 negara yang telah terkorban..

Doa kami sentiasa bersama kalian yang masih berjuang...semoga Allah melindungi dan permudahkan segalanya...aamiin..

Etuza Ezawarna berkata...

Terima kasih blog BUNDA..tq so much

Mrs Velentine berkata...

dekat dgn kamlung my hubby ni tp sya pun belum pernah pegi..hehehe

Chic Na berkata...

minum teh sabah pernah la. ;)