Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Selasa, 12 Februari 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

Pesona Blog untuk musim 2013 akhirnya
tertarik hendak join IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013.
Ya bukan kerana etuza gila hadiah ya, tetapi..
nak tunaikan hajat anak agar join segmen 
yang memang menarik ini.
Kadang-kadang kena guna juga PRINSIP Etuza
iaitu "LEBIH BAIK MENCUBA DARI TIDAK MENCUBA"
Selebihnya adalah untuk memberi kan sokongan
kepada pemilik blog IntanBerlian.
So..kamurang tunggu apa lagi!
Jemput usah malu terus saja
Klik Banner 
&
Tengok2 jugalah hadiah 
Jangan lupa follow dulu blog
IntanBerlian.

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/

Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-
1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. hihii 

TARIKH TUTUP : 28 FEBRUARI 2013
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)
http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2013/01/hadiah

Klik RM50.00 ada berpuluh hadiah ditawarkan..
@hakcipta etuza


Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

27 Pesona Kata Hati Mereka:

normi nieza berkata...

insyaAllah nak join jgklah..:)

Herman Bagus berkata...

selamat ya cik gu .

❤Kamsiah❤ berkata...

semoga murah rezeki cikgu..:)

Rosmiza Ali berkata...

Semoga ada rezeki untuk anak! ^^,

dya bunga berkata...

semoga berjaya cikgu

Che Rosliza Che Mat berkata...

Good Luck cikgu...lama tak singgah sini..mood ke laut hihihi

Nor Salmi berkata...

Semoga berjaya Cikgu..

Jay Ar berkata...

Selamat bersegmen!!

Etuza Ezawarna berkata...

terima kasih semangat diberi...

Cik Nur berkata...

semoga berjaya cikgu.. :)

Flower Haziqah berkata...

Salam pa..Chayo2!! huhu x sngka bapa ikut jg. wish u a luck

Herman Bagus berkata...

semangat2

Deqla manjew berkata...

moga berjaya cikgu.. :)

selipar putih berkata...

gudluck cikgu..
jemput jon segmen..
http://www.jeritpekik.my/2013/02/segmenblog-pilihan-februari.html

Nyue berkata...

selamat mencuba cikgu...

Mrs Velentine berkata...

semoga berjaya..dr segmen yg sama

Azlan Strider berkata...

good luck yaa..aku pun baru lepas join satu segmen atas sebab yang sama..insyallah kalau ade masa aku akan join segmen nie..

Regards,
-Strider-

Remy hazza berkata...

selamat bersegmen bro...remy pun dah join segmen nie....

HeNRieTTa JoSe berkata...

moga berjaya...

Mia Liana berkata...

wahhh rajinnya...good luck ya...

el berkata...

gud luck..t menang share ok haha

Mrs Velentine berkata...

salam cikgu..maaf ya..publish komen apa ya??semua komen sudah say publish pagi tadi..

Mrs Velentine berkata...

untuk entry hari ni mmg komen sya tak publish lagi..tp utk entry sebelumnya mmg ada komen2 tue...mcm sya ckp cuba cikgu tengok entry ni http://msvelentine.blogspot.com/2013/02/penghargaan-buat-all-about-love.html...tengok bahagian bawah,,tak pun klik entry tue,,,sebab sya nampak komen2 semua2

wan nurul hezrina abd halim berkata...

dah join...nampak mcm besh so join jugak)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

dah join...nampak mcm besh so join jugak)

tenku butang berkata...

done follow..jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504

IntaNBerliaN berkata...

As salam, nak inform yg penaja dah pos hadiah semalam.. pos laju.. nanti dah dpt gtau yer...

thanks