Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Rabu, 13 Februari 2013

Cepat Daftar Google+ Followers

      Ada tak dapat teka, agak-agak etuza terburu-buru ke nak update entry di blog kali ini?. Rasanya kalau diberi peluang meneka ada yang sebenarnya dapat meneka dengan betul.

Agak nak cepat ni sebenarnya, hari ini kami masih cuti, dalam minggu hadapan baru nak mulakan tugas lagi. Oleh kerana cuti isteri minta agar ditemankan ke Jabatan Pendaftaran Kad Penganalan nak buat yang baru katanya. Etuza dah selesai hari tu, dah ambil tapi aku perasan lain dah muka aku dalam kad pengenalan baru tu ..hehehe ada dua mukakan.

Ni nak cerita..sudah kah pasang GOOGLE + Followers di blog yang kita sayangi tu?. Kalau belum kena cepat pasang agar kita sama-sama cari rakan baru tak lah sunyi blog kita selain ada FOLLOWERS yang lama. Yang baru kita alu-alukan pula hadir selalu ke laman kita .

Kenapa nak pasang GGOGLE + FOLLOWERS tu?. Rasanya rugi jika tak daftar ya, etuza nak bagi perbandingan pada kedua-dua ruang followers ini. Ini berdasarkan pengalaman etuza sendiri yang etuza alami baru sebentar berlalu.

Rugi yang punyai blog tak daftar GOOGLE + FOLLOWERS..kerana :-
1. Amat mudah mengesan rakan baru serta mudah nak klik untuk FOLLOWING mereka.
2. Lebih menjimatkan masa kita berbanding dengan ruang FOLLOWERS yang lama tu.
3. Menariknya ruang GOOGLE + FOLLOWERS ialah kita ada ruang klik yang lebih cepat nak lakukan FOLLOWING aktiviti. Iaitu hanya klik perkataan Lihat Semua..maka mudahlah kita meramaikan FOLLOWERS GOOGLE kita.
4. Berbanding ruang FOLLOWERS style lama..aduyai lamanya nak loading kadang-kadang erro dan sukar nak kesan pemilik blog kerana ada ruang email...ni yang faktor followers etuza dah bertahun baru 1044 followers..sebab selalunya etuza gagal follow sesetengah blog. 

Bestlah GOOGLE + FOLLOWERS sebab tak susahkan kita lagi.

Dulu etuza dapat info ni di blog terkenal kita  iaitu blog MiaLiana memang terbaik blog Mialiana ni..terimakasih.

Oleh itu tunggu apa lagi kita ramai2 daftarkan diri di GOOGLE + FOLLOWERS sebelum kehabisan pengikut yang belum kena bawa masuk followers blog lain.
Selamat mencuba.
@hakcipta etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

25 Pesona Kata Hati Mereka: