Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Sabtu, 23 Februari 2013

Gunakan CHROME & FIREFOX Agar Pesona Lebih Owsem

EntryPageviews
Firefox
854 (29%)
Chrome
852 (29%)
Internet Explorer
603 (21%)
Opera
215 (7%)
Mobile Safari
158 (5%)
Safari
148 (5%)
Mobile
9 (<1%)
BingPreview
3 (<1%)
NokiaBrowser
3 (<1%)
Qt
2 (<1%)

  Hari ini awal pagi etuza terfikir nak tengok peratus pageviews ( pengunjung) laman Pesona menerusi carian google. Nampaknya blog Pesona melalui carian internet explorer mencapai 603 ( 21%), sayang sekali bagi mereka yang berminat melihat laman blog PESONA tidak akan melihat 100 % paparan blog Pesona ni, kerana kalau menggunakan carian internet explorer blog Pesona akan kelihatan seperti bertindih-tindih dan sanggat tidak jelas. Kepada pengguna internet explorer etuza mohon sangat-sangat agar anda gunakan GOOGLE CHROME atau GOOGLE FIREFOK untuk melihat paparan blog Pesona dengan lebih jelas. Mohon kerjasama agar kita dapat menerima infor dari blog Pesona. ( ada ke ilmu di blog Pesona?) terserah pada penerimaan anda.

Ingat layari PESONA menggunakan GOOGLE CHROME...TERIMA KASIH.
@HAKCIPTA ETUZA




Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

14 Pesona Kata Hati Mereka:

Selipar Putih berkata...

BK suke gne chrome tau xtau ngpe

Farah Waheda Wahid berkata...

selalunya memang akan guna Chrome...memang Google Chrome menjadi pilihan hati...

Che Rosliza Che Mat berkata...

kita guna mozilla hihihi

Chic Na berkata...

saya guna chrome. :)

NoEn berkata...

mmg guna google chrome pun...ehehe

cik kaki ketawe berkata...

guna google crome ni mudah sbb boleh excess mcm2...kalau guna explore kadang2 ada page and widget yg tak boleh dipaparkan...

Remy hazza berkata...

salam bro...
remy guna crome.... patut nampak ok jer......he3..takde masaalah....
bru remy tahu..... kalau lain enjin.... lain paparannya ye....

Amin A. R berkata...

memang saya gunakan mozila dengan chrome setakat ni..

the malay male berkata...

saya pengguna Ipad, menggunakan 'safari' ssbagai enjin carian.

Herman Bagus berkata...

aku pakai google chrome cik gu

9n0L4 berkata...

firefox tu typing error cekgu. hehe.

N.Aima K berkata...

mmg guna chrome sbb lebih laju!!

Karukord jagau berkata...

saya guna google chrome :)

Mrs Velentine berkata...

MV pun guna chrome