Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Ahad, 10 Februari 2013

Blog Hebat Paling Ramai Pengunjung!

Status Analisa Pengunjung Harian Blog Pesona!
Tetap di bawah 500 Orang  Pageviews

Graph of Blogger page views
03hb Feb = 365 Pengunjung
 04hb Feb = 338 Pengunjung
05hb Feb = 407 Pengunjung
06hb Feb = 338 Pengunjung
07hb Feb = 357 Pengunjung
08hb Feb = 347 Pengunjung
09hb Feb = 456 Pengunjung

Purata pengunjung pengunjung
blog Pesona dalam tempoh 8
hari ialah 326 orang sehari.
Mana ada hebat blog Pesona
Tak hebat mana pun...
Saja tajuk kat atas!

Tak mencapai pun 500 lebih orang awam 
mengunjungi laman web Pesona Etuza.
Kalau tidak ada usaha dan aktiviti 
~Akan jadi kosong pengunjung blog pesona.
So tak nak macm tu..awak nak ke?

Hanya akan meningkat apabila ada usaha2
Yang etuza lakukan seperti :-
1. Update entry blog di wall
2. Membuat semakan dan komen
di blog teman-teman maya khasnya
teman2 blog yang dah lama etuza kenal.
3. Buat sapaan berhemah di ruang shout box
4. Membuat blogwalking..dan follow blog 
yang baru atau blog lama.
5. Membuat pembacaan di blog maya..
6. Meninggalkan jejak ke ruang2 sosial blog
para blogger
7. Membuat komen di blog yang terkenal..
8. Hemmm! setakan ini musim 2013
belum join segmen ( so tak masuk kridet)
Pendapat etuza!
Kalau nak terkenal blog kita..
1. selalu lah update entry
~ Kalau tak akan merundum jatuh saham pengunjung!
payah tau nak upkan balik!.
Lepas tu tak bestlah jika tak ada jaringan maya.
2. Buat entry2 yang paling menarik 
perhatian awam, namun meninggalkan kesan
positif dan entry bermanfaat.
Alamak entry panas pun boleh tau meletup blog!.
Tapi blog berhemah tak main macam tu.
3. Buat blog CANTIK kot meletup juga!.
4. Linkkan blog masakan, resipi dan
blog agama serta blog2 iklan.

Ni ja pendapat etuza.

@hakcipta etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

10 Pesona Kata Hati Mereka: