Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Ahad, 10 Februari 2013

Blog Hebat Paling Ramai Pengunjung!

Status Analisa Pengunjung Harian Blog Pesona!
Tetap di bawah 500 Orang  Pageviews

Graph of Blogger page views
03hb Feb = 365 Pengunjung
 04hb Feb = 338 Pengunjung
05hb Feb = 407 Pengunjung
06hb Feb = 338 Pengunjung
07hb Feb = 357 Pengunjung
08hb Feb = 347 Pengunjung
09hb Feb = 456 Pengunjung

Purata pengunjung pengunjung
blog Pesona dalam tempoh 8
hari ialah 326 orang sehari.
Mana ada hebat blog Pesona
Tak hebat mana pun...
Saja tajuk kat atas!

Tak mencapai pun 500 lebih orang awam 
mengunjungi laman web Pesona Etuza.
Kalau tidak ada usaha dan aktiviti 
~Akan jadi kosong pengunjung blog pesona.
So tak nak macm tu..awak nak ke?

Hanya akan meningkat apabila ada usaha2
Yang etuza lakukan seperti :-
1. Update entry blog di wall
2. Membuat semakan dan komen
di blog teman-teman maya khasnya
teman2 blog yang dah lama etuza kenal.
3. Buat sapaan berhemah di ruang shout box
4. Membuat blogwalking..dan follow blog 
yang baru atau blog lama.
5. Membuat pembacaan di blog maya..
6. Meninggalkan jejak ke ruang2 sosial blog
para blogger
7. Membuat komen di blog yang terkenal..
8. Hemmm! setakan ini musim 2013
belum join segmen ( so tak masuk kridet)
Pendapat etuza!
Kalau nak terkenal blog kita..
1. selalu lah update entry
~ Kalau tak akan merundum jatuh saham pengunjung!
payah tau nak upkan balik!.
Lepas tu tak bestlah jika tak ada jaringan maya.
2. Buat entry2 yang paling menarik 
perhatian awam, namun meninggalkan kesan
positif dan entry bermanfaat.
Alamak entry panas pun boleh tau meletup blog!.
Tapi blog berhemah tak main macam tu.
3. Buat blog CANTIK kot meletup juga!.
4. Linkkan blog masakan, resipi dan
blog agama serta blog2 iklan.

Ni ja pendapat etuza.

@hakcipta etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

10 Pesona Kata Hati Mereka:

Amin A. R berkata...

Tips yg baik...thanks ;)

Etuza Ezawarna berkata...

thank's Amin sokong saya...)

❤Kamsiah❤ berkata...

kalau boleh nak update 2,3 kali sehari..tp kdg2 idea kering kontang cikgu..:)

Jay Ar berkata...

Tak apalah cikgu, yg penting kita puashati dengan apa yg kita tulis...

ahsfantasy Ryu berkata...

tu pun dah cukup baik :)
entry eloknya berkala atau berterusan,
tapi kita masing-masing sibuk kan.. huhu

N.Aima K berkata...

wah!!!! selamat bercuti cikgu

Dunia Wilma berkata...

Wilma setuju 100%...
Wilma dah lama tak update blog...
Jatuh merundum pengunjung blog Wilma...
Pas nie, Wilma kena berusaha keras lagi nak tarik kawan-kawan datang blog Wilma :-)

Mia Liana berkata...

congratsss etuza.... boleh usaha lagi ni...

Mrs Velentine berkata...

kir abanyak juga tue dr blog MV..tahniah cikgu

Siti Aisyah berkata...

Semakin ramai telah mendaftar , masa makan duit masuk , masa jalan-jalan duit masuk , masa tidur pun duit tetap masuk. Duit masuk 24jam tak henti-henti. Daftarlah sekarang !

sesuai untuk :
# pelajar IPT. Sebab apa ?. saya juga pernah menjadi seorang student IPT. Duit PTPTN memang tak cukup. Kita sebagai student juga mempunya keinginan untuk berbelanja . BETUL ATAU TIDAK ?
# peniaga kedai runcit(TAK PERLU CHARGE RM 0.50 KEPADA PELANGGAN SEBAB DARI TOPUP YANG ANDA RELOADKAN KEPADA PELANGGAN ANDA SUDAH DIBERI KOMISYEN) disini anda mungkin mempunyai kelebihan. sebab apa ?. dari apa yang saya perhati dan telah saya survey. kebanyakkan penjual topup dari kedai2 runcit mengenakan charge tambahan 0.40/0.50 dan sebagainya kepada setiap pelanggan yang membeli topup sedangkan anda tidak.
# penjawat sektor kerajaan dan swasta yang menginginkan income tambahan
# penganggur terhormat yang tidak mempunyai sebarang income/pendapatan

MEMPERKENALKAN !!!
Part Time Bisnes (Topup) - Pakej Agen..

Pakej Agen Topup Paling GEMPAK..
Yuran Terendah, Profit @ Keuntungan Tertinggi Di Pasaran..
YURAN PAKEJ

AGENT (RM30.00)
Produk Yang Disediakan :-
* Maxis
* Digi
* Celcom
* Umobile
* Tunetalk
* Xox
* Merchantrade
* Digissocial
* Digisidd
* Digibroadband
* Molpin
* Tron
* Italk
* Cib-Mall Pin
* A-Cash Pin
* Mcoins Pin
* Njoi Flexi
* Celcom Bill
* Maxis Bill
* Digi Bill
* Umobile Bill

Utility Bill :-
* Telekom Bill
* Astro Bill
* Syabas Bill
* Tnb Bill
* Water Bill (Johor, Kelantan, Kuching, Melaka, Pulau Pinang, Pahang, Perak, Sibu)
* Electricity Bill (Sabah & Sarawak)
* Indah Water Bill
* Unifi Bill
* Sada Bill

UNTUK INFO LANJUT BOLEH SMS/WECHAT/WHATSAPP 0177259260 24 JAM. PANGGILAN TELEFON TIDAK DI GALAKKAN KERANA TERIKAT DENGAN KERJA