Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Ahad, 16 Disember 2012

Segmen : Kenape mesti follow? by Paly


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Segmen By Play

Akhirnya sekali lagi aku terjebak dengan segmen, segmen yang dianjurkan oleh Blog Play dari Kota Baharu Kelantan.

Aku pemilik Pesona Blog dah follow blog Play, tetapi aku tak ada tweter .Minta maaflah..k.
Sila klik banner
Kena menjawa 3 soalan mudah ja...
  1. Pandangan etuza tentang blog Play ?
  • Sebuah blog baru yang simple dan kemas. Mesra maya kerana sama seperti etuza sukakan ruang follow sebagai seri warna blog. Blog Play juga sangat kreatif...inilah antara blog Blogger lelaki yang sesuai untuk blogger lelaki.
    2. Kenapa perlu follow blog Play?
  • Tertarik segmen khas untuk follow, aku suka semua yang follow blog Pesona, Blog Play anjurkan secara terbuka tidak kenakan bayaran tol , maka etuza join dengan hati ikhlas. Saya mohon follow blog Play follow juga blog Pesona, etuza pasti akan follow blog awak dan awak juga.
  • Keduanya,aku follow kerana  nak beri sokongan kepada Blog Play, kerana ini blog lelaki, etuza tengok blog wanita lebih mendominasi blog dari blog lelaki. Dengan itu sangat2 bangga ada blogger lelaki yang anjurkan segmen. 
    3. Kenapa perlu kawan-kawan blog lain perlu follow blog etuza?
  • Banyak info di blog Pesona, klik saja seolah anda " Buka Buku Buka Dunia"
  • Blog etuza banyak versi tidak terikat kepada satu genre penulisan, bergambar dan orignal dari etuza.
  • Boleh follow banyak2 blog kat blog pesona, tambahan pula ada GFS yang segar2 di Jendela Maya.
  • Lastly, kalau korang follow etuza pasti akan terjah dan follow juga bloga awak.
Siap dah segmen dari Blog Play ni..selamat berkunjung dan marilah saling followe blog ke blog menerusi BlogWalking anda semua.
@hakcipta etuza


Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

23 Pesona Kata Hati Mereka: