Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Khamis, 29 November 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Klik Gambar Untuk Smile Smile Smile...

Smile untukmu Mia Liana & Teman2 blogger etuza.



Rahsia blog Mia Maliana

        1
      Mia Liana seorang blogger yang bijak , cerdik sangat kreatif. Blog yang sangat murah hati dengan senyuman, tengoklah SMILE…SMILE….and A big SMILE…sesungguhnya dengan senyuman kita umpama telah bersedekah.
         2
      Blog Mia Liana sangat mesra maya, suka memberi dan peka pada info semasa. Buktinya etuza dah dapat (copy) kalender 2013, peristiwa dan cuti-cuti umum menjelang 2013 serta hari persekolahan dan cuti sekolah 2013. Apa nak buat ya…blog Mia Liana menjadi pilihanku untuk informasi hal-hal kalender.Sebenarnya ada blog lain..sekali lagi etuza pilih   kalender dari blog Mia Liana. Bermakna blog Mia telah dimanfaatkan dengan cara baik oleh orang awam seperti etuza.
        3
      Mempunyai pengikut ( follower) antara yang teramai..hebatkan , nak tahu ke  ~ 8748 sungguh gerun, sebab itu etuza terpanggil untuk bertambah2 suka blog Mia Liana di samping Mia Liana sepasang suami isteri yang sangat bekerjasama. Tengok gambar profile.
      Ni~ Inilah bukti mereka sangat menyayangi dan bekerjasama dalam urusan blog. Gambar ini Mia Liana gunakan untuk urusan Blogwalking.  Betul kan...
      Follower etuza baru 837 la...pula ya, tapi tetap SMILE SMILE & SMILE....
       4 
      Blog Mia Liana  sangat kemas, tidak serabut, tersusun indah dan mudah capaian dan ringan, siapa blogger wanita dan bloger lelaki yg baru atau lama jika tidak  singgah di laman Mia Liana pasti rugi. So klik lah... pasti berbaloi jika menjadi bloglist untuk penghias blog kita lagilah tak rugi.

         5
      Blog Mia Liana juga dapat menyumbang trafik di blog kita, etuza penggemar follower ~ siapa tak suka follower tu rasanya sangat rugi, pada saya ruang itu antara yang penting dalam dunia blogger.Lepas ni tunggu ya ..etuza BW sehabis baik di laman Mia Liana.

      Hanya 5 saja etuza zahirkan ya, memandangkan segman SMILE3x ini menarik maka etuza sekali lagi terjerat dalam ruang segmen. Dulu etuza pernah join segmen Deqla ~ kalau tak silap Blogwalking Sampai Lebam. Harap2 kali ni ikut segmen Mia Liana.Com ada juga lebam di blog etuza. Akhir sekali ~ Tahniah kepada Mia, syukran dan terima kasih beri peluang ikut segmen menawan hatiku ini.  ( Hak terpelihara ~etuza )
      klik untuk melihat segmen 
Datang ke Mia Liana Blog amatlah gembira
Terjalin erat ukuhuwa maya antara blogger
Tertera sudah bisikan kata Etuza
Harap-harap Mia Liana & suaminya rasa terhibur.
( pantun ini untuk semua yang membaca entry etuza )

Smile3x
10.06 minit 
malam jumaat

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

32 Pesona Kata Hati Mereka: