Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Rabu, 3 Oktober 2012

Lihat Pesona 10 Yang Aku Terjah.....)


Mari terjah ~ Nampak Pesona!!

1.  alyiafarzana
2. fizadiaryywhisper
3. deesign4u ( ART LOVER)
4. thatmyblognotyour ( muzicalhatiku )
5. norziehany
6. cikpjaz
7. matjoenterprise ( Mat Io Je )
8. akuayut
9. ira-nira
10.bird7842 ( miZruHa)

      Petang ini sebaik ja, 3.00 petang, drive ke Bandar Keningau. Memang ada urusan tapi tak penting sangat. Pertamanya nak beli ZIP seluar, tiba2 saja zip seluar tak melekat gerigi ( hehe...) keduanya nak jumpa kawan namanya Mustafa  di Pusat Giat Guru, ada hal nak tanya dia. Pastilah hal Daerah Keningau ( PPD Keningau) menjadi tuan rumah KM1M peringkat Negeri Sabah 2012. READ together 2012 berpusat di Keningau. Wow hebat ni satu penghormatan di Keningau. Tapi tunda pergi jumpa kawan, ini kerana 3 orang putera etuza nak ikut sama lah pula, tak sampai hati tak benarkan, lagipun tiap hari rabu anak2 tak ke kelas agama, so oklah bagi mereka bersiar-siar. Nanti sampai bandar tu yang putera berumur 10 tahun tu pasti ada saja minta  dibelikan ( susah jg nak jimat ni ) Ketiganya, nak beli tali untuk bahan anyaman mama, dia teringin sangat nak belajar menyulam sejenis kraftangan dengan adiknya.Keempat...kedapatan dah ni, biasanya saya singgah di sebuah shop internet di Keningau ni yang ada BW ni. Terjah satu persatu laman, follow dan letak link blog mereka di Laman Pesona Etuza ni. 

Terjah lah laman mereka ni ya, follow saja 10 laman tu. Pasti akan bertambah follower teman-teman blog. Blog ni tak indah jika tiada follower ( tu saya ) blog ni tak mesra jika tak ada tegur menegur ( tu saya ) blog ni tak ada seri warna jika tidak ada terjah blog kawan2 blog ( tu saya ) blog ni sunyilah jika kita seorang2 berkata2 bermadah madah ( tu saya ) rasanya apa yang saya rasakan itu tidaklah penting sangatpun. Yang penting sebenarnya kita menyumbang informasi yang berharga utuk orang lain baca. Walaupun sebenarnya ada teman blog yang tak kisah dan tak mahu tahu siapa pengunjung blog dia. Itu dia ~ tak ada masalah pun. Kepada semua rakan blog, teruskan usaha berblog, semoga semakin bertambah follower dan ukuhuwa kita terjalin biarpun di alam maya.


inilah banner KM1M
Di Keningau Peringkat N. Sabah 
Pada 24hb Okt 2012 nanti.

Main terjah n follow
etuza.



Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

22 Pesona Kata Hati Mereka: