Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Rabu, 11 April 2012

Kadang-kadang last minutes AKAN MENJADI ..jemput join GA di blog Dieyna.

السلام عليكم ورحمة الله وب

hi semua!

Perhatian Peserta GA : Hadiah Wardah-Persona GA Fever 2012

Percaya atau tidak blog Wrdahilmu  ( klik GA ni ) telah meletakkan entry2 saya paling atas dalam blog dia Di sini Ruangku Berkongsi..terharu sangat2, blog kecil dan cetek sangat ilmu ini menjadi perhatiannya seketika. Terima kasih Dieyna, lepas ni menunggu siapa blog yang lebih santai Dieyna pilih untuk di PROMOT selama sebulan. Insyaallah Dieyna selepas sebulan..saya bagi special tuk anda, apapun TUNGGU!!!!!
PROMOT!!

Semalam dah baca 21 peserta menyertai GA dari blodg Dieyna. Katanya belum mencapai sasaran 25 peserta. Tak terfikir pula nak promot GA Dieyna ni, malam ini klik2 lagi membaca n3 Dieyna tentang Tsunami di tarik balik dalam berita, tetapi harus sentiasa hati-hati. Bala bencana kalau memang Allah takdirkan maka jadilah tu, maka kita berlumba-lumbalah beramal apa saja yang baik demi menuju bahagia di akhirat. Dunia dah semakin tenat..macam2 berlaku.
Sebagai orang yang sangat dihargai saya promot GA Dieyna, jemputlah join ya, hadiah2 menarik menanti anda. KADANG-KADANG LAST MINUTES AKAN MENJADI, menjadi apa ..PEMENANG so tengok2 hadiah dan jemput lah meriahkan GA Dieyna kita ni...
nak tengok hadiah klik ni..
  1. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/2012/04/wardah-persona-give-away-fever-2012-jom.html
  2. http://ezzamalik.blogspot.com/2012/04/wardah-persona-give-away-fever-2012.html
  3. http://giveaway-only.blogspot.com/2012/04/wardah-persona-giveaway-fever-2012.html
  4. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/04/wardah-persona-give-away-fever-2012.html
  5. http://afiman81.blogspot.com/2012/04/wardah-persona-give-away-fever-2012.html
  6. http://yayalurvelovitastory.blogspot.com/2012/04/wardah-persona-give-away-fever-2012.html
  7. http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/wardah-persona-giveaway-fever-2012.html
  8. http://eikanurviolet.blogspot.com/2012/04/wardah-persona-give-away-fever-2012.html 
no 1 tu di blog Wardahilmu no 14 dan no 8 tu baru no 21. Peluang untuk 4 orang penyertaan.
Jemputlah ya...

Ikhlas kongsi etuza/ rabu 

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

11 Pesona Kata Hati Mereka: