Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Ahad, 2 Oktober 2011

Biasa-biasa saja pose kami, tapi itulah sayang Aliya dan kawan Aliya, Fatina dan Ayu.

Tidak sah jika tiga kanak2 prasekolah ni
jika tak ke pejabat etuza di Pusat Sumber
SK. Penagatan, Keningau..inilah padahnya
kena snap2, apa lagi macam2 ada gaya mereka
tapi yang baik2 saja ya kita kongsikan.

Aliya (6tahun) Ayu ( 5 tahun) Atina ( 5 tahun)
tahun depan siapalah agaknya best friend aliya
sebab dia akan berpisah dgna ayu n atina tau!...
Tengoklah kami hehe...





السلام عليكم ورحمة الله وبركاته






Salam sejahtera

Tiada lah yang istemewa sangat entry Etuza kali ni ya. Hanya memaparkan warna kenangan anak terakhir etuza yang rambut bertocang dua tu. Dia asyik kacau jal lah kamera etuza di bilik Pusat Sumber apabila tamat sesi belajar kelas Prasekolah menjelang 12 tengah hari. Kadang tu dia buka pc etuza, mulalah dia buat movie bersama-sama kawan-kawannya ni. Mereka suka tunjuk muka besar kat pc skrin menerusi kamera pc etuza. Lepas tu main-main buruk-burukkan muka, besar-besarkan biji mata dan kembang kempiskan hidung, suara mengilai macam hantu. Alahai... banyaknya kat pc etuza. Bila mereka buat?..hehe masa etuza ada kelas mengajar lah tu di kelas. Kamera etuza pula banyaknya gambar Aliya dengan Atinah dan Aqilah ( tiada dalam gambar) TAPI BEST tengok telatah Aliya. Baru 6 tahun takkan nak marahkan. Biarlah asal tak rosak pc dan kamera etuza. 

Nah untuk tunjuk penghormatan dan tanda warna kasih sayang etuza nilah pose mereka, ini juga permintaan Aliya ya, katanya minta masukkan gambar Aliya dan kawan ke blog bapa tau. Issss! kena lagi, hehe tak apa janji dia happy melihat gambarnya dengan kawan-kawan. So etuza sayang aliya, mak juga sayang aliya tau.! bye2.
                                                                                             

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

2 Pesona Kata Hati Mereka: