Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Selasa, 8 Disember 2009

Produa ( Alza) macam kami berminat...Tapi ..ehem!! minta pendapat dulu.












Salam sejahtera semua.

Cantik juga transport keluaran baru Produa ini ya. Tadi tanya egen pemasaran kereta ini. Macam berminat, tapi ehemm!.

Ok kah! Memang bergaya juga kereta ini, agak sesuai dengan family etuza yang ramai anak. Cuma saya tengok rendahlah, kalau ke jalan grable kurang power dan tak sesuai( harap jangan mara kalau saya komen kereta ini ya) Nak beli kereta tu memang janji boleh jalan, boleh muat ramai, ok semua part2 baru kira oklah tu. Berbanding Prado atau kereta lain yang tinggi dan roda agak besar. Bagaimanapun kalaulah kami ada rezeki, dapat kereta ini, adakah ok? hehe! kepada rakan blogger bagilah pendapat. Jika anda sudi. Saya memang pada masa ini sedang meninjau nak mendapatkan satu kereta agar dapat memuatkan anak-anak kalau bersiar ke tempat yang jauh. harap anda semua sudi komen ya.

Terima kasih,

Salam 1 malaysia. See U.

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

8 Pesona Kata Hati Mereka: