Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Rabu, 2 Disember 2009

Adakah kajian perwatakan mengikut tarikh lahir itu benar? Maybe kot..ada benarnya. Ah! ini sendirilah menilai..hehe!

Ini etuza yang ambil masa hantar mama ke Kota Kinabalu
Masa ni mama masih duduk exam di UMS.
Kalau nak tahu time ni aliya tengah merajuk
nak juga ikut mama sampai meronta mahu ikut mama ke
Kota Kinabalu. Dekat terbuang cermin mata ku
dibuatnya.
Ha ini kabur sikit gambar anak etuza ni.
Entahlah, maybe boring sangat anak gadis
etuza ni macam-macam gaya adiknya
dalam photograf dia.
Tengoklah kerja kakaknya, dipakai tudung
purdah adiknya tu. puteri aliya sporting saja

Inilah photo puteri nuraliya, cuti minggu pertama inilah kerja boring
kakaknya yang berusia 15 tahun tu ( etuza tengok aik banyaknya gambar2 diorang)
Inilah anak kami yang the last Puteri Nuraliya Adibah. Bab pakaian dia cerewet nak yang cantik2 saja dilahirkan pada bulan MEI 2005 sebab itu saya copy mengenai kaitan bulan kelahiran aliya di bawah ni.
Betulkah? terserah pada kita menilai.

Kajian Perwatakan Mengikut Tarikh Lahir MEI ( saya copy paste dari laman Nick Irfan @ 1001 Kisah)

kekerasan hati & degil,kuat semangat & bermotivasi tinggi

pemikiran yg tajam mudah marah apabila tidak dikawal

pandai menarik hati org lain & menarik perhatian

perasaan yg amat mendalam cantik dr segi mental & fizikal

tidak perlu dimotivasikan

tetap pendirian tetapi mudah dipengaruhi oleh org lain

mudah dipujuk bersikap sistematik (otak kiri)

suka berangan kuat daya firasat memahami apa yg terlintas di hati org lain tanpa

diberitahu bahagian telinga & leher mudah diserang penyakit

daya khayalan yg tinggi permikiran yg tajam

pandai berdebat fizikal yg baik kelemahan sistem pernafasan

suka sastera,seni & muzik serta melancong tidak berapa suka duduk dirumah

tidak boleh duduk diam tidak punya ramai anak

rajin dan bersemangat tinggi agak boros


Salam 1 Malaysia & see U



Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

1 Pesona Kata Hati Mereka: