Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Selasa, 15 September 2009

Ketulusan Hati Kad Raya Pengganti Diri ( opp! jan close dulu klik mouse sampai bawah ada kad raya animasi tau! untuk someone & all to u)besar gmbr tu.

Dari jauh ku pohonkan kemaafan,
Dari jauh ku ucapkan semoga bahagia hendaknya
... dari jauh kita saling berkelana...
....dari jauh umpama dekat di hati...
.... dari jauh kita saling bertegur sapa...
.....Selamat,selamat,selamat ...
.....berhari raya..
..semoga bergembira..
..hapuskan dosa lama..
..semoga kita diampunkan..
.semoga dapat beraya di tahun depan..
..Selamat tinggal ramadhan..
labuhlah layarmu..sejahteralah..
Insan yang benar-benar menghayati ramadan Allah..
Kepada mak dan bapaku ampuni dosa-dosaku..
Di hari lebaran kita bermaafan
Asalamualaikum..

Alala.. ada pula kad raya tahun lalu etuza terambil ni,raya tahun ni kalendar Islam 1430 hijrah etuza tahu itu...apa daya itu ja etuza nampak kat intenet maya.Janji cantik berkilauan..khas untuk teman blogger ya.



Meriahnya hari raya macam-macam kad dalam blog etuza..hehe! di internet aku dapat..jumlah baca-baca ucapan kad raya, sebelum kita berhari raya ya..time raya alamat tak open note book ..sibuk beraya sakan katakan..yee!



S E L A M A T H A R I R A Y A

kartu ucapan selamat hari raya idul fitri 2009
Send to friends!


Asalamualikum warahmatullahiwabarakatu..sayunya hati mengenang layar ramadhan kian tenggelam. Rasanya nak lama bersama nikmat pahala & fadilat ramadhan. Nampaknya cuma sebulan kesempatan kita, beserah kita padaNya sejauh mana amalan kita.Hendaknya diterima oleh yang Esa. Di syawal menjelang ETUZAWARNAKEHIDUPAN ( biar hidup ada makna) mengambil peluang keemasan ini unuk mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih yang tidak terhingga kepada semua familiy, saudara mara mahupun yang jauh serta teristemewa kawan-kawan blogger. Etuza sifatkan teman blogku terlalu ISTEMEWA maka terimalah kilauan ilustrasi kad raya pengganti diri maaf zahir batin. Etuza tahu kita sama disisinya dan etuza kenal wajah anda kecuali sahabatkumusleem. Maaf sangat-sangat teratak maya kalian bising dengan sapaku diangin nan lalu. Salam sayang dan ceria selalu.
kartu ucapan selamat hari raya idul fitri 2009
Send to friends!

Cantiknya kad raya.. pilihan etuzawarnakehidupan..2009


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


Kepada adik ku bell tq, bagi sokongan sepanjang etuza buat blog ni, selamat hari raya maaf zahir batin. Tak pulang kampung beraya ka? Tak lupa juga kepada saudara ipar iskandar, inap dan anak-anak..maafkan segala kesilapan etu selama ini..etu manusia biasa ja..lemah dan tal lari dari kesilapan..datanglah ke villa etuza di raya sakan.

kartu ucapan selamat hari raya idul fitri 2009


leha dan familiy di Tamparuli Kota Kinabalu, Maaf kan etuza jika ada kesalahan
Maaf banyak-banyak ya.. tak balik kampung beraya sakan..Maafkan segala kesalahan saya selama ini.


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


Kepada semua sahabat dalam pendidikan Abu Miftah, MRZU, OCOI, dan semua guru-guru di SKPK maaf zahir batin ku pohon di hari lebaran. Jemput datang ke Villa etuza sempena raya.


Kad ucapan selamat hari raya dari teman blog ( kamsiah) tq
Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

0 Pesona Kata Hati Mereka: