Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Sabtu, 29 Ogos 2009

Warna-warna Kehidupan & Generasi Family EtuzaWarna.Mama dan bapa ketika di majlis perkahwinan adik ime tahun 2007. Memori lalu pengubat rindu di kala jauh.Sabar ko bell.. mesti pindah juga kat keningau suatu masa nanti.Insyaallah.Iskadar dan isterinya inap semoga bahagia hendaknya..Ipar Iskandar dan Inap suami isteri. Mereka bekerja di Daerah Sook, Keningau Jalan Nabawan. Semoga bahagia bersama anak-anakgambar ini ialah Shamly dan anak keduanya, merupakan suami kepada adik saya yang bertugas di Sandakan Sabah. Namanya bella


Ini photo kenangan kami suami isteri ( ETUZA) sayalah pemilik lembah blog baru belajar ini..sebarang maklumat yang salah maaf etuza pinta.Ini pula anak-anak kami yang perempuan, dua orang tu dah semakin remaja. Yang kecik tu baru 4 tahun tahun ini. Salam sayang untuk bib's,azie & aliyaPhoto ini semua anak-anak kami yang lelaki.4 orang ja..riuh villa kami dibuatnya..
Aktif sangat.. main kejap, kejap main..tak ada noktahnya..papun itu lumrah sebagai lelaki. hari ini 30.8 mereka pergi menangkap ikan kat sungai dekat villa.ada jugalah ikan dan ketem.. udangpun ada..
Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

1 Pesona Kata Hati Mereka: