Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Khamis, 28 Mac 2013

Tersepak Jatuh Kaca Mata Etuza

Aduh kena dah kat mata..
Inilah padahnya banyak hutang piutang..
Terus terang baru drop komen ke blog Cik Nur 
dan blog LagunMerbok..
Kemudian etuza buka komentar lain..
alamak belum lagi terjah kata sana...
..Selalunya dan sebelum inipun ada
etuza kata akan cuba ( try ) terjah 
dan drop komen. Tapi etuza tak pernah kata..
JANJI..kerana kata orang kita janji
maka akan memakan diri..
Tu yang kena sepak ni..
Tolong tidak sepak blog Pesona ya..
yakni terkeluar dari BLOGLIST awak
sedihlah jika ada yang geram kat etuza
belum datang drop komen.
Mohon maaf ya..
Tak kesihan ke nah tu jatuh spek saya
hehehe....


Mujur kaca mata saya tak pecah dek
kena sepak kat atas.
Inilah persembahan semasa 
menyambut tamu di Majlis Perasmian
Penutupan Karnival NILAM
di SMK Agama Ranau, Sabah.

@hakcipta etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

16 Pesona Kata Hati Mereka:

Deqla Manjew berkata...

haha.. takkan la sampai kena sepak cikgu.. dorang tak kejam sampai mcm tu sekali.... ;p

❤Kamsiah❤ berkata...

payah jugak bila kacamata buat perangai,kan...serba serbi tak menjadi..

Normi Nieza berkata...

terima kasih a.etuza coz sudi singgah blog cik nor yg tak seberapa tu..:)

Shaiful Zaidi berkata...

salam...terima kasih coz beri komen dan letakkan link LagunaMerbok kat sini.

Kena aura pesilat tu kut...hehehe

Bin Muhammad berkata...

Kena tukar spec kpd contact lens tu namanye...hehe

adzairdawati makdara berkata...

nasib baik tak pecah kacamata tu kan hehe

Sweetie berkata...

Pakai contact lens warna merah... baru betul2 garang... he..he.. gurau je..

Shaiful Zaidi berkata...

salam Tn...link di atas sepatutnya

http://lagunamerbok.blogspot.com/

Terima kasih.

Si Matatajam berkata...

Xdanya M nak sepak2.. Tak baik..Tuhan marah...hi hi

Tanpa Nama berkata...

kunjungan balas .,..

Mrs Velentine berkata...

ndalah sampai kena sepak..hehe**pasal potong kemaluan tue ada di berita harian..cikgu try google..

Hanif Idrus berkata...

Hihihihihi..
Pesona sentiasa berada dlm bloglust saya..
Tak melawat pun tak per...dgn syarat kalau tak upadate 2 bulan kena tendang..kikikiki

cik amal berkata...

beli kaca mata yg ada tali tu..kekeke

Jay Ar berkata...

Org Malaysia memang suka sepak2, sebab tu ramai yg minat bolasepak, sepak takraw...

Cik Nur™ berkata...

tak perlulah sepak2..tak sanggup nur nak buat...hihih...

xapa cikgu....cikgu ttp dalam bloglist Nur.. :)

9n0L4 berkata...

tu tandanye kene buat spek baru tu cekgu. hehe.