Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Isnin, 4 Mac 2013

Sepuluh Yang Amat Cemerlang Drop Komen

Drop komen atau menjatuhkan komen 
diruang komentar Blog Pesona amat saya
hargainya. Ruang komen itu satu lambang
ukuhuwa antara blogger maya.
Dan kalau diteliti dan  diamati 
sebenarnya tiap komen itu..
mampu mengajak kita memiliki
tambahan ilmu berdasarkan 
maksud kata-kata teman blogger maya..
mengikut entry - entry kita.
Untuk julung kalinya..
inilah SEPULUH yang AMAT
cemerlang di ruang komen Pesona Blog
berdasarkan komen yang tidak putus.

( bukan dilihat jumlah pengomen di bawah entry
tetapi dianalisis menerusi komen yang berterusan
dan tidak putus )
KAMSIAH YUSUF
MRS VELENTINE
JAY AR
THE MALAY MALE
DEQLA MANJEW
HERMAN BAGUS
CIK NUR
REMMY HAZZA
SI MATATAJAM

Setinggi-tinggi tahniah & anda adalah
antara warna-warna kehidupan dalam 
blog pesona.
Kiranya mencapai tangan ku persembahkan
juadah ini untukmu..

@hakcipta etuza




Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

22 Pesona Kata Hati Mereka:

Ieta Mat Saad berkata...

Wow! Tahniah kepada mereka. Salam, singgah sini dah lama tak singgah blog yg penuh ilmu ni

sharul izam berkata...

bagus ada pengomen yg setia =)

Amin A. R berkata...

egg tart ke tue?

Cik Nur™ berkata...

ehh..ada nama nur lah..sama2 cikgu...

ermm..kueh ape tu..?
nampak sedap.. :)

Farah Waheda Wahid berkata...

kalau dekat dengan cikgu mesti diaorang dah dapat makan egg tart tu kan? ^_^

Delima Zamrud berkata...

Best nyer tgk tart tu nampak sedap hehheheh tahniah kepada mereka yg rajin komen tu D5 nie sesekali je kan hehhehhe

Cik Aini berkata...

sedapnya nmpk..nak jugak :)
mereka mmg pengomen yg segarr :)

❤Kamsiah❤ berkata...

terimakasih cikgu...cikgu juga antara pengomen tegar kat blog saya
semoga ukhuwah berpanjangan..

Muttallif berkata...

Tahniah kepada yang sentiasa memberi sokongan kepada Etuza.

Herma Julianny berkata...

tahniah.. nampaknya saya dah jauh ketinggalan.. T_T

Normi Nieza berkata...

nama sy ke cik nur tu?hehe

Deqla manjew berkata...

x sangka nama sy ada.. hihi..terima ksh juga buat cikgu sbb sudi berkunjung ke blog sy.

p/s : ape citer ye pasal baju? bole tak cikgu check kat laman web pejabat pos..nk tahu kat mana kedudukannya. check melalui nombor yg tertera di slip tu. kesian la cikgu x dpt baju smpai skrg..rasa bersalah juga ni.. ;(

Mrs Velentine berkata...

terima kasih atas penghargaan...wah egg tart,,,kirim2 ke KK..hehehe

Hazmin Hamudin berkata...

Tahniah la kepada mereka yang rajin komen... :)

JUK DIN berkata...

tahniah kpd pengomen tegar itu..

HeNRieTTa JoSe berkata...

yummy....hehehe.....tahniah kepada pengomen sekalian...

Remy hazza berkata...

tak sangka ada nama remy..... terima kasih ...tart telur tu...sedap nampaknya.... he3..... insyaAllah... remy akan terus support kat sini....

Jay Ar berkata...

Terima kasih cikgu kerana nama saya juga ada di situ dan terima kasih kerana selalu hinggap di blog saya.

Sedapnya hidangan yg cikgu bagi tu, rasa nak tambah lagi....

Etuza Ezawarna berkata...

terima kasih semua dan syukran memahaminya, akan ada tambahan nama jika ada yang sudi drop komen lagi ..

Alia Laila berkata...

Hihi Kamsiah Yusuf tu mak saya ;)

Lina md. munir berkata...

Wah sedapnya egg tart tu. Buat sendiri ? Adoii, bawa datang sinilah, berkilat egg tart tu.

Chic Na berkata...

tahniah semua..