Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Selasa, 26 Mac 2013

Pesona Gadis Bertudung Pink Labuh, Sejuk Mata Memandang Di Malam Karnival NILAM 21hb Mac 2013

Firstly nak bagi tahu telah drop komen di blog Cik Nor
hanya blog dia untuk pagi ini...nak BW banyak2 nanti 
tak sampai...semput, so berjalan di maya hanya sampai 
di blog cantik CIK NOR..nampak lautan tau..sila terjah 
blog dia..hari ini.
Special wish untuk Cik NOR..

entry sebenar ni..
.
.

Karnival NILAM 21hb Mac Malam Persembahan &
22hb Mac Majlis Rasmi Penutupan Karnival NILAM
Peringkat negeri Sabah.
Tak sangka pelajar-pelajar bertudung pink labuh ini
turut bertugas. Nampak kalibat seseorang yang
dalam tubuhnya ada darah saya mengalir di seluruh 
jasadnya. Tak tahulah pelajar perempuan itu siapa..
namun dia seorang yang sangat peka ..dia datang
menghulur salam dan mencium tangan ini
dengan lembut.
Syukur alhmadulillah..
banyak pengalaman dia
sepanjang membantu menjayakan 
majlis gilang gemilang ini
yang berpusat di Sekolah Menangah Agama
Mohammad Ali Ranau, Sabah.
Tahniah kepada semua yang bertudung pink labuh..
tahniah cg Florida..
berjaya lancar dan ceria karnival NILAM 






Semoga menjadi wanita solehah dan berjaya di dunia dan akhirat
wish khas untuk gadis bertudung labuh ...
@hakcipta etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

15 Pesona Kata Hati Mereka:

Ibu Amirul berkata...

In Syaa Allah

❤Kamsiah❤ berkata...

sejuk mata memandang...dikala ramai remaja seusianya ghairah dgn fesyen2 moden...dia kekal menawan dgn pakaian menurut syariat...

aLiMaZ rOn berkata...

subhanallah... comelnya dia......

Normi Nieza berkata...

mmg sjuk mata memandang bla wanita bertudung labuh..air muka pon jernih jer...thanks kat abg etuza sbb tlg promete blog cik nor yg tak seberapa tu...:)

Bin Muhammad berkata...

Lebih manis dan sejuk mata memandang... Memang mempersonakan!

p/s: Terima kasih berkunjung dan menjadi Sahabat Relaks Minda. Kehadiran anda amat dihargai dan teruskan bersama Relaks Minda ;)

Deqla Manjew berkata...

sejuk je mata memandang mereka yg bertudung labuh ni...

hana hadi berkata...

:) sangat terpegun

lelamaisara berkata...

cantik bertudung...:)

Arina Shamsul berkata...

cantik anak cikgu :) manis..

Jay Ar berkata...

Inilah pakaian mengikut sunnah, tak seperti ramai gadis2 sekarang yg bertudung kepala tapi membuka dada....

Remy hazza berkata...

alhamdulillah... manis2 semuanya bertudung.....

Yumida Huda berkata...

alhamdulillah..majlis gilang gemilang berlangsung dgn jayanya

Flower Haziqah berkata...

cantiknya si azie pa.. jeles saya hehe.. dia makin tinggi oo.. tapi sy ttap bersyukur dgn ketinggian sy ne huhu..

Etuza Ezawarna berkata...

wajib bersyukur dengan kurniaanNya..semua kita ada kelebihan tu ..cantik yang sebenarnya adalah cantik iman dihati hati dan peribadinya...itulah yag allah nilai..insha Allah

Mrs Velentine berkata...

alhamdulillah manis bertudung