Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Ahad, 31 Mac 2013

Mak Ayah Ke Mekah & Derma Kepada Anak Yatim. Inilah Rahsia Kejayaan Mereka

Saya memang menonton dari mula hingga dinobatkan
Dnazrin & Hairul dalam aksi lasak Fear Factor semalam..
Sebagai lelaki menarik melihat mereka berentap dalam acara 
memandu kereta dan meletupkannya..
Memang cukup hebat ketika mereka yakni Dnazrin & Hairul
melaksanakan tugas dan cabaran akhir..
Mujur dua team ke final berjaya dan selamat..
sikit2 kena kat mata serpihan kaca cermin kereta
yang pecah dan meletup tu...




Mereka berdua BERJAYA blot hadiah ribuan ringgit..
RM 2 ratus ribu ringgit...banyak tu..
Hairul : nak bagi mak ayah ke Mekah naik Haji..
Inilah niat yang ikhlas..patutlah Allah anugerahkan kemenangan.
Dnazrin : Akan menderma kepada anak yatim. nampak tak
niat mereka Allah kabulkan ..
Tahniah & syabas!
Inilah yang dikatakan tuah manusia..
tak siapa tahu..
sekelip mata dianugerahkan kewangan yang banyak..
Alhamdulillah..
kepada 2 artis ni..usahlah pula
lupa bersyukur...


Ha semalam..saya cari gambar mereka di GOOGLE
jumpa lah ni..ok...

 @hakcipta etuza



Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

27 Pesona Kata Hati Mereka:

Mrs Velentine berkata...

alhamdulillah niat niat mereka ikhlas..tahniah

Rozuan Ismail berkata...

tahniah buat mereka berdua

NoEn berkata...

tahniah buat mereka..tgk fear factor ni kadang2 je...masa final pun lupa nk tgk

Yumida Huda berkata...

tahniah pd mereka
alhamdulillah..punya hasrat nurani
nebes jgk tengok semalam

Normi Nieza berkata...

tahniah buat mereka..:)

Si Matatajam berkata...

Alhamdulillah..hajat depa tercapai untuk beramal...tahniah

Bin Muhammad berkata...

Bagus sgt jika sebahagiannya digunakan utk kearah amal jariah. Alhamdulillah mereka ingat akan tanggungjawab. Tahniah buat mereka.

Zinnia Z A berkata...

niat mereka sungguh mulia.. ALHAMDULILLAH :)

Azie Namico berkata...

yeahhh ! mereka berjaya....kaya2...hehehehe

Situs Top Info berkata...

Kunjungan perdana.. semoga menjadi awal perkenalan yang baik..salam kenal dan sukses terus.

❤Kamsiah❤ berkata...

amat jarang tgk tv skrg..tgk berita tv9 ja.hehe tak tau apa..:)

Faridzuan berkata...

Tahniah buat mereka! Bukan senang nak menang dalam cabaran yang penuh dengan aksi ngeri ni!

9n0L4 berkata...

wahhhhhhh. dorang ke menang. terlepas tgk smlm.

Tinta Lana berkata...

Salam.

Kesimpulannya, pasangkan niat yang betul dlm setiap perkara yang kita lakukan.. kan uncle? :)

Amin A. R berkata...

Inilah namanya "hati ikhkas pasti berbalas" :)

Mieza Jhaa K berkata...

saya tengok sambil berblogging..jadi tak beri tumpuan sepenuhnya..

Ummi Iman berkata...

Mereka ke yg menang. Tahniah. Tgk d rumah mak je rancangan ni. Inilah dikatakan keberkatan pada rezeki yg diterima.

De Widiani berkata...

Assalamualaikum... lama tidak berkunjung kesini, semoga admin Etuza selalu dalam keadaan sehat selalu :D

HeNRieTTa JoSe berkata...

xberkesempatan utk tgk...bagusnye niat dorg....

Che Rosliza Che Mat berkata...

Tahniah!!! memang dah target depa menang hihihi

Deqla Manjew berkata...

rezeki mereka..alhamdulillah...

Chic Na berkata...

bagus niat mereka. :)

dya bunga berkata...

btl tu cikgu..kalau niat baik mesti allah akan kabulkan..

Cik Nur™ berkata...

tahniah buat mereka

E-sihat.com berkata...

Niat yang murni, InsyaAllah dipermudahkan. Tahniah buat mereka berdua :-)
Jom sihat utk beribadah

N.Aima K berkata...

alhamdulillah

Karukord jagau berkata...

tahniah untuk mereka dgn kejayaan itu :)