Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Selasa, 26 Februari 2013

Segmen Blogwalking Oleh Eraz Fadli

Tertarik untuk sertai segmen Blogwalking lagi By Saudara Eraz Fadli.
Couze very simple ..

Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli..


Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..
Apapun nampaknya segmen ini hanya beberapa jam sahaja dan akan ditutup tepat jam 11.59 minit malam ini. Alhamdulillah Pesona Blog sempat join..tq Eraz.

@hakcipta etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

30 Pesona Kata Hati Mereka:

Herman Bagus berkata...

selamat malam cik gu

Solehah Shamsuddin berkata...

selamat bersegmen :)

Remy hazza berkata...

selamat bersegmen bro!!!!

Yumida Huda berkata...

slmt bersegmen cegu...

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Jay Ar berkata...

Selamat bersegmen & gudluck!!

Cik Nur berkata...

selamat bersegmen cikgu.. :)

nini berkata...

selamat bersegmen yer....=D

KK berkata...

as salam..
singgah sini dari segmen y sama! ^^
salam perkenalan dari KK :)

~N!k nURfAt!hAH hARun~ berkata...

salam...dari segmen yang sama,,:)follow sini

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

Cik Mira berkata...

Hai , Mira dari segmen yang sama :D

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Cik Aini berkata...

selamat bersegmen cikgu Etuza:)

Tanpa Nama berkata...

Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

deno berkata...

deno tak sempat join segmen ni tapi deno nak blogwalking sini jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Eraz Fadli berkata...

Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

Eraz Fadli berkata...

Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah dikemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

Mrs Velentine berkata...

selamat bersegmen cikgu

Mia Liana berkata...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

Muhamad Izham Sa'idan berkata...

assalamualaikum... selamat berkenalan .. selamat bersegmen

mizzniya berkata...

salam kenal ^_^
datang singgah & jemput singgah
http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Seneorita Baharin berkata...

salam, dr segmen yg sama..bw n follow here.. :) goodluck..

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Aini Yunus berkata...

dtg dr segmen yg sama..
http://afiahani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html
salam kenal..

ShVea Reara berkata...

Dari segmen yang sama. Thanks sbb sudi lawat blog saya :) Dah follw awak :)

Diyan Hani berkata...

Hai..hani disini...Jempot ke blog hani yer...Kalau tak follow lg..Jmpot follow ye...nice blog...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkingeraz-fadli.html

Si Matatajam berkata...

Selamat bersegmen Cikgu

Hatimi Tahirruddin berkata...

salam,

jln2 sini balas kunjungan :)

SAM DIA berkata...

Singgah BW here. sorry lambat done follow ^^ jom visit my site http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Ibu Amirul berkata...

Datang menerjah
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Eraz Fadli berkata...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

Emas Putih berkata...

dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html