Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Ahad, 6 Januari 2013

Bukan Sekadar Warna Indah Tetapi Jalinan Ukuhuwa Jendela Maya

1. Etuza copy dari email etuza
Wish special dari Elken Club
Terima kasih.
Cantik abstrak warna2
pada angka 2013, so share dengan 
kamu semua.


harap baca2 lah kiasan kata etuza petang hari ahad.

2. Dah lama nian niat di hati nak perkenalkan mereka. Yup ! mereka itu ialah yang mempunyai blog macam etuza ( Pesona blog ) cuma blog etuza ni 3 kolum yang comot dengan warna-warna, maka bertambah2 beban rumah maya ini, mana taknya kan..hanya di pinggir Jendela Maya, manalah larat menganggkut aksosori Blog Pesona. Apapun terima kasih Google kerana masih melaratkan diri nak juga menganggkut Pesona Blog sekadar di Jendela Maya.
Nilah nak kenalkan mereka, siapa tahu kehadiran mereka akan mewarnakan persada maya, bahkan bukan sahaja sekadar warna indah bak pelangi di persada maya tetapi semoga ada jalinan ukuhuwa sesama blogger yang akan sudi bertandang ke Jendela Maya mereka selepas etuza perkenalkan.
Sebenarnya etuza baru ja jumpa mereka, bertegur sapa dan etuza sembunyi2 letak blog mereka di blog list Blog Pesona. Kalau nak cari mereka yang baru menyinar di blog Pesona sila lah klik nanti ruang 1 ( BLOG TERBAIK PILIHAN EWWK ) 2 BLOG SAHABAT PESONA EWWK ) 3 (BLOG PESONA LELAKI KACAK ) 4 ( BLOG PESONA WANITA ) 5 ( PESONA BLOG ISLAMIK ) 6 ( LIST BLOG SENSASI PESONA ) Di persada nama itulah etuza letakkan mereka. Akan sampai masa kiranya aksi mereka kurang menyinar ( contoh bertahun2 tak ada siulan membisik ke maya / no entry / no update) maka gugurlah warna indah itu, kerana umpama warna itu sudah layu dan lusuh akibat ditimbusi oleh sesawang yang menutupi juga jendela maya.
Sekarang jemput tengok / klik alamat jendela maya mereka. Sudi2kanlah follow mereka mana lah tau kan tiba2 followers blog kita menjadi 4 angka yang bermula 1000. Wow!! bestnya. Nah jangan malu2...sila-sila sekarang juga!


Terjah lah blog mereka dan follow sekalian...harap ada jalinan Ukuhuwa Maya, siapa lagi kalau bukan kita...teruskan informasi maya dan berbloglah secara berhemah. Rajin dan usaha tangga kejayaan. Selamat mengupdate blog anda.

@hakcipta etuza.


Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

18 Pesona Kata Hati Mereka: