Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Khamis, 20 Disember 2012

Award Untukmu Teman Di Jendela Maya

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Award ini sebenarnya tertunda. Sepatutnya Ogos 2012 perlu di zahirkan
Kerana Pesona ulang tahun bulan itu..Kemudian wajar diberi kepada yang bertuah. Diantara bloggers yang bertuah. Maknanya etuza pemilik Pesona Blog, akan mengesan jejak teman bloggers, di Jendela Maya...Dia mesrakah dengan Pesona Etuza.Datangkah ketukkan pintu jendela maya 
Pesona Etuza, walau Pesona lambat, mengetuk pintu Jendela Mayanya pula.( membalas kunjungan)Dia beri kah ilmu bloggernya dengan ikhlas, kepada etuza jika saat etuza memerlukannya.Sesungguhnya merekalah bloggers pilihan utamaku.

Bloggers yang datang, tinggalkan jejak..Lalu tanpa Pesona kesan..mungkin kerana cara ku yang tidak prihatin. Mungkin juga kerana aku belum Lengkapkan bloglist ...Maka sukar ku jejaki bloggers itu..Atau mereka lupa mengetuk pintu Jendela Maya Pesona ...Padahal ramahnya pesona di Jendela Mayanya. Maka mungkin bukan pilihanku...Untuk awards ini.Maafi aku, maafi Pesona, Maafi otakku..yang berfikir sebegitu rupa..maafi,maafi, maafi..

Award ini bukannya cantik bagainya. Bukannya ada keistemewaannya..Tetapi kepada bloggers yang menerima..Andai kau rasa maka akan kau rasai sebuah nikmat persahabatan maya...Akan kau rasai..satu rasa terlalu gembira..Kerana anda dihargai di Pesona Blog..Akan juga kau rasai....ikhlasnya etuza..Dan akan kau juga akan rasai satu nikmat kesyukuran..Kerana Pesona memilihmu ..Antara penerima AWARD BLOGGERS. Hanya di Pesona Blog sesi 2012.

AWARD Karya Cipta Etuza
2012


Untuk itu....diumumkan ....
Bloggers AWARD isiemewa untuk...
Semua Ahli Group Followers Segar

Terdahulu Nak Bagi Ketua ( Bos )

Kategori 
1. Bloglist Sahabat Terbaik Pesona

http://kamsiah-yusoff.blogspot.com/

http://lianapm.blogspot.com/

http://www.zulkbo.com/

Kategori 
2. Bloglist Pesona Blog Lelaki Kacak

http://mycuteshoppe.blogspot.com/

http://delarocha82.blogspot.com/

http://i-think-of.blogspot.com/

http://www.bonikacak.com/

http://karukordjagaus.blogspot.com/

http://kancil8349.blogspot.com/

http://hanifidrus.blogspot.com/

http://www.hazwanhairy.com/

http://blognasirhamzah.blogspot.com/

http://www.cikgubest.my/

http://www.paly.my/

http://hermanbagus.blogspot.com/

http://laman-ayahsu.blogspot.com/

Kategori 
3. Bloglist Blog Pesona Wanita

http://bicaraneem.blogspot.com/

http://www.mialiana.com/

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

http://norazis2908.blogspot.com/

http://mimialya1.blogspot.com/

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/

http://sweetygirlmemory.blogspot.com/

http://tsukinano.blogspot.com/

Sesungguhnya banyak lagi blog layak...
Akan diupdated semula blog bertuah
yang layak menerima AWARD selepas
menilai ruang komen dan shoutbox Pesona.
Akan ada penambahan penerima
Kerana belum semua etuza periksa
kekerapan komen anda.
*
*
*
Kepada yang memenangi Bolgger Awards ni
Sila ambil dan copy untuk kenang-kenangan 
dari Pesona blog. Jika suka letaklah sebagai
penghias wall entry anda, namun bukan paksaan.
Terserah cara anda menghargai AWARD
yang tak seindah ini.
Maklumlah lelaki~ Tak Kreatif mana...
Tahniah Semua
Salam Sayang.

@hakcipta etuza.

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

33 Pesona Kata Hati Mereka:

Tanpa Nama berkata...

Tahniah kepada mereka~~~

Si Matatajam berkata...

Tq Cikgu...

Muttallif berkata...

Terima ksih Etuza kerana menyenaraikan Taliff

❤Kamsiah❤ berkata...

salam
terimakasih cikgu..kerana menghargai persahabatan di alam maya ni...

❤Kamsiah❤ berkata...

nanti saya buat tutorial pasal tab menu kat tepi tu

wan nurul hezrina berkata...

tahniah...tahniah...

tentang kelambu tu,aah memang kebanyakan org yang beli kelambu memang boleh org dewasa masuk di dalamnya..mcm nurul sendiri masuk dalam kelambu dengan anak2 bila g umah mertua..banyak nyamuk kat sana..selesa guna bolehlah etuza guna..semua info tentang kelambu ada dalam sticky pos kat blog nurul yea..

wan nurul hezrina berkata...

lagi satu saiz kelambu paling besar adalah king luas boleh masuk 4org atau 5 org saiz etuza=)saiz king

kak nora berkata...

Tahniah kpd mereka yg mendapat reward...KN tersenarai dalam bloglist pun dah Alhamdulillah..terima kasih cek gu..

Mrs Velentine berkata...

terima kasih cikgu

Deqla manjew berkata...

tahniah buat mereka. :)

wan nurul hezrina berkata...

etuza,kamu di sabahkan?nnt pos kena charge sedikit tuk kelambu yea.saya informkan kmdian harga pos..

Sharifah Nadzarah berkata...

assalam..tq folo me...
singgah balas...& folo back..

izan mama mia berkata...

singgah cni,..wah ramai dok dapat award yer..tahniah

Nyue berkata...

terima kasih cikgu....
simple itu yg menarik...

ANIM berkata...

nama saya pun ada rupanya..heee...
terimakasih..bukan senang orang nk hargai kita..

Ekyn Yaacob berkata...

done following :)

❤Kamsiah❤ berkata...

salam
cikgu...saya cuba buat tutorial tp berterabur segala kod...tak menjadi..anak saya kata blog saya ada penunggu dok bertenggek hehe

saya ikut tutorial kat sini dulu

cikgu boleh tgk ya

http://syahminaahmad.blogspot.com/2012/04/menu-tab-navigation-bar-pada-tepi-blog.html


9n0L4 berkata...

time kasih cekgu. moge ukhuwah ini ade manfaatnya. ;)

Jay Ar berkata...

Terima kasih krn meletakkan nama JR paling atas dlm kategori Bloglist Pesona Blog Lelaki Kacak. Semoga selagi hayat di kandung badan persahabatan maya ini akan berterusan...

are_lin@yu berkata...

wahh menarik..tq cikgu!

Che Rosliza Che Mat berkata...

tahniah untuk mereka...

Cik Nur berkata...

terima kaseh cikgu...

N.Aima K berkata...

TAHNIAH semua dan terima kasih ;)

Chic Na berkata...

cik na pun dapat? terima kasih cikgu. :)

Deqla manjew berkata...

ehh baru perasan utk deqla pun ada..hihi..tq cikgu.. :)

Karukord Jagau's berkata...

aik....link blog saya pun ada...
terima kasih....terima kasih :)

Herman Bagus berkata...

Wah Hermanbagus Juga dapat ya, terimakasih cik gu :)

Arluva berkata...

Selamat yang dapat award :)

Tinta Lana berkata...

Assalammualaikum.

Terima kasih banyak2 uncle!

Tersenyum saya.. :)

Saya doakan uncle sentiasa sihat, spaya boleh terus menulis pengalaman uncle disini.. ^_^

Dayana Bahar berkata...

rupanya ada jugak award untuk Dieyna ye.. terima kasih cikgu.. lama sangat tak datang bertandang hingga terlepas berita yang menggembirakann ni.. hehe terima kasih cikgu

Cinta Misteri berkata...

Tahniah pd yg dpt award.dsbbkn CiM GSF pown, CiM dianugerahkn award. Thanks cikgu krn menghargai kami di GSF

kinara kinatara berkata...

tahniah kepada semua,,:)

dya bunga berkata...

terima kasih cikgu..;)