Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Isnin, 31 Disember 2012

1,2,3 bonus review dan promot blog awak!

Google+ Followers                                  


Google + Followers
Pesona Blog sudah pasang 
tetapi agak lucu, tak berapa faham
bagaimana nak klik circle tu !
Mana satu nak tick?

Lebih parah lagi apabila aku
lihat ada 2 Google + Followers 
dalam etuza warna profile
kedua duanya dah ada following
yang pertama 32 followers
dan yang kedua 20 followers.
Mohon maaf sangat2
siapa boleh bagi tahu 
bagaimana nak buka...
( kiranya nak buang yg 1 )
macam tamak pula sampai 2
tak sedar macamana jadi 2
aduyai....( malu )

Malam ini dah larut malam..
Hai dah jadi blogger tegar kah etuza ni..
Yang sebenarnya nak belajar
apa itu Google + Followers
Nilah jadahnya main klik ja
Ha! jam 1.20 pagi...
Siapa sudi memberi jawapan?
1,2,3 bonus review dan promot 
blog awak!
(  masih tebal muka ni..)
@hakcipta etuza 



Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

13 Pesona Kata Hati Mereka: