Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Sabtu, 20 Oktober 2012

Penting tak ni? Ala gurau sikit ja

OFFF !!
klik dulu dan follow mereka ya!
ISSS!!! 3 ja pun...berbaloi tau..!!
Fajar Shadiq
T-CLUB BULETIN
CIK LA 
harithfaisal
.....Tahniah Done Follow ...

      Tidak kisahlah dekat atau jauh suatu tempat kita tuju, ke mana pun dalam daerah sendiri, negeri sendiri  atau dalam negara ini atau juga di luar negara, pasti akan ada suatu hari kita yang mana kita akan berpergian meninggalkan keluarga tercinta. 

Pengalaman etuza sendiri, apabila kita pergi ke suatu tempat kita akan merasakan satu nikmat luar biasa, perasaan rasa seolah lega kerana dapat jawapan pada apa yang selama ini kita tertanya2 bagaimana suasana sana selain mendapat ilmu yang amat bermanafaat untuk kita. Ada kan kata ini " Jauh berjalan luas pandangan" ha betul lah ni. Etuza dah rasa bagaimana keadaan melihat tempat orang. Rasa dapat melihat "keajiban dan kebesaran Allah". Alhamdulillah syukur nikmat yang Dia bagi sekelumit cuma itu.


Katalah kita akan pergi bermusafir, cuba lihat antara gambar alat2 atau penunjuk  dalam gambar tu. Banyak tu cuba kira ada berapa! sebanyak .........
item. Tak adalah nak bagi apa2 hadiah ya, cuma nak sembang dengan anda di kejauhan sana. Oh..klik lagi besar agar nampak semua. Etuza nak tanya cuba teka kalau etuza sampai di suatu tempat bilik rumah orang ke, asrama ke atau di hotel ke apa diantara tu yang etuza nak tahu dahulu! mintalah tolong teka. Dalam kiraan ada mula on9 blog Pesona selesai baca terus teka dalam kiraan 3 minit ( hehe lama tu ) terus teka apa dahulu etuza nak tahu menerusi gambar tersebut di atas, guna ruang komen tuk meneka ya. Etuza nak tunggu jawapan dari kawan2 blog etuza yang benar2 etuza hargai dan etuza sayangi semua. Yang paling cepat drop  tekaan ke ruang komen jika betul etuza nak ucapkan terdahulu " TAHNIA"

Aikk!!! tunggu apa lagi teka lah....( alamak macam memaksa pula ~ gurau2 sikit bolehlah kan....)
Simponi Kenangan Etuza
*
*
Anugerah Terbaik 
Meja Guru Paling
Kreatif...
2012.
Kalau artis 
ada anugerah
Aikkk
Guru Juga 
Ada Tau!

Gurau2an
Simponi etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

9 Pesona Kata Hati Mereka: