Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Ahad, 26 Ogos 2012

Pose hari raya baju baru aliya & dan doa

السلام عليكم ورحمة الله وبركات


Baju biru ni etuza yang pilihkan untuk aliya
dihari raya ke pertama, ketika rumah
terbuka etuza sejak 9.00 pagi hingga 9.00 malam.


Pose kanangan hari raya aliya di taman bunga
etuza.



Baju pink ni pilihan etuza juga untuk aliya
di hari raya ke 4.

Baju hari raya aliya dipakai pada masa
hari raya ke 2 di rumah mertua etuza
dan di rumah mak etuza. Baju raya 
pilihan mama aliya.


Pose kenangan aliya dekat
bunga berjuntai etuza di laman.

Pose aliya untuk blog pesona.
Di laman depan rumah etuza, bunga kertas
anggun berbunga.
Pose aliya dekat pagar dan sambil pegang bunga
puding ikal mayang.
Nah tengok tu lepas pose main dah basikal
yang abang 9 tahun tu..sure basikal aliya rosak...
apapun happy sangat aliya dan abangnya
ni khatam 30 hari puasa di bulan ramadhan 
2012. syukran.

Doa Kebahagiaan Keluarga

"Ya Tuhan kami! Berilah kami isteri kami, anak cucu kami semua menggembirakan hati dan jadikanlah kami sebagai ikutan orang-orang yang bertaqwa"
pose raya  
anak etuza.

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

24 Pesona Kata Hati Mereka:

Cik Nur berkata...

manis aliya berbaju kurung.. :)
selamat hari raya aliya..!

~AiMi SyAhiRAh~ berkata...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

ANIM berkata...

selamat hari raya untuk etuza seisi keluarga. tabakallahu minna wa minkum...

dyabunga berkata...

pandai aliyah posing..hihihi

lelamaisara berkata...

cantiknye berbaju kurung..:)

Arina Shamsul berkata...

Manisnya senyuman dan pose aliya :)

Selamat hari raya buat cikgu dan keluarga :)

boni kacak berkata...

wah..comelnya.. hehe

Karukord Jagau's berkata...

Alhamdulillah...penoh puasanya..

JR berkata...

Cantik bunga kertas itu, bunga2 juga spt beraya juga...
Salam Eidul Fitri utk semua

etuza berkata...

syukran menerima sapa teman blog..terima kasih semua

Rohani Hashim berkata...

alhamdulillah, manis brtudung suka sgt tgk;)

Si Matatajam berkata...

Manisnya anak Dara cikgu etuza...Seronok tengok bebudak pompuan pakai baju kurung...

khairul berkata...

ada harapan boleh jd model tudung ni :)

Kancil 8349 berkata...

comelnya...

Selamat hari raya

mastinah berkata...

selamat hari raya uncle dan keluarga.. :)

uncle, rasanya uncle tertinggal huruf (ه)untuk السلام عليكم ورحمة الله وبركاته.

^_^

Mrs Velentine berkata...

comel bah dia...tq sebab share doa 2

9n0L4 berkata...

naik seri anak dara cekgu dekat bunga kertas tu. hehe. ;)

Cendol berkata...

comel anak2 gadis Etuza dgn baju kurungnye..yg abgnye tu mane baju melayu nye?hehe

etuza berkata...

tq teguran ya Mastina..insyaallah uncle copy yg baru..kadang2 tu terklik salam tu..tak perasan ada yg tak ada.

to : cendol..ada tu warna putih dia pilih sendiri tapi tak nak pakai asyik main basikal ja..insyaallah try pujuk dia pakai ya.

Hanif Idrus berkata...

Jemputan rasmi..

Promosi sikit……hehehe
Dijemput sertai segmen saya ini:
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

Herma Julianny berkata...

saya suka nama aliya..^__^
comel je Aliya ni...=)

etuza berkata...

plus.google.com
ada blog jika kita terjah keluar plus.google, tapi etuza selalu ada masalah melihat paparan blog penuh mereka.
\Contohnya blog Boni Kacak..mohon maaf ya Boni tak dapat terjah lah, agaknya line ternet kat saya ni tak kuat ke...entry Boni Kacak tak keluar di ruang plus ni..sesetenga blog etuza dapat pula contohnya blog Hanif Idrus tu. etuza boleh pula klik nampaklah paparan penuh entry dia..

Tinta Lana berkata...

Salam.

Uncle..aliya anak yg last ke uncle? confius sya..anak uncle ramai..hehehe.

#Yang plus.google.com tu uncle, itu aplikasi..serupa macam Facebook je functionnya. Cuma yg ini, ia under Google. Bila uncle klik link boni kacak, link tu akan pergi ke akaun google plus nya. Uncle kena cari kat tab "about" di paparan google plus tu, pastu, cari link blognya "Boni Kacak" dan klik. Dari situ, baru uncle dapat masuk ke blognya..

Deqla manjew berkata...

pandai cikgu pilihkan! byk betol baju aliya ya..