Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Ahad, 26 Ogos 2012

Etuza mengidamkan sesuatu...

السلام عليكم ورحمة الله وبركات

Entahlah kenapa mengidam sangat2 ni, macam inikah jika seorang wanita yang positif hamil, tak terkawal rasanya perasaan hendakkan benda tu. Etuza sedar juga bukan boleh di makan benda nipun. 

Rasanya sejak lama etuza terus saja mengidam benda ni. Bukan susah nak dapat tetapi dulu masih boleh lah kawal. Sekarang ni benar2 tak dapat kawallah rasanya, kena juga ambil bawa dan pakai cuma tak boleh dimakanlah benda ni. Kata orang bukan sangat menjadi keperluan tetapi sebagai seorang yang benar - benar mengidam kena juga tunaikan rasa mengidam ini.

Nak tahu ke apa yang etuza idam2kan sangat tu? kelakar kan...ribuan ringgit punya harga. Boleh bayar 4 kali bulanan kereta ni. Rupa2nya tertunai juga akhirnya dapat benda ni. Sure...oder isnin sampai ke pelukan etuza tau!. Dah pay semua so tak sabar menunggu benda ni. Yang dalam gambar ni etuza copy past ja dari pelbagai gambar2nya dari internet. Nah tengok inilah benda yang etuza idam2kan sangat. Siapa sudi nak jawab, adakah benda ni wajib kita ada? adakah sangat2 diperlukan ? . tepuk dada tanya selera lah kan. Kepada yang sekepala dengan etuza bagi lah drop komen lah ya. Barulah etuza bertambah semangat dan tak merasa rugi mengidamkan benda ni.

Hahaha..mengidam nak dapatkan juriat ..offff !!! cukuplah 7 genarasi yang menjaganya pun sangat mencabar. Etuza mengidam kamera Jenama NIKON!!!..so, sure isnin petang akan sampai kat rumah etuza.Happy dan sangat2 bersyukur kepada Allah hi ta'aalah.



Aduyai...
tak sabar ni...

Cantik tak NIKON 
yang etuza idam2kan..

Nikon entry
from etuza blog.


Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

11 Pesona Kata Hati Mereka: