Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Jumaat, 4 Mei 2012

Susah juga kalau tak kenal Blog Fariz Reza.

السلام عليكم ورحمة الله وبركات

Hebat juga pukulan 
T K M T K tu.

 

     Empayar Fariz Reza satu lagi blog yang menarik perhatian saya. Melawat ke blog Kancil8349,terlihat banner dari blog Fariz Reza katanya,terpikat dengan kata ( tak kenal maka tak kenal ). Oleh itu segmen ini menambat hati etuza nak join. Fariz terima ke tak terima ke, yang penting saya nak kenal blog ni. Pasti menambah bilang blog list diruangan Blog Pesona Man di laman Pesona EWWK.

Kenapa ikut segmen Fariz Reza ni, disebabkan mudah, katanya tidak payah buat entry khas,tetapi kena letak bennar kilat dia, cukup follow dan like di FB, mudah kan. Hemm! harap lah Fariz Reza belum tutup segmen dia ni, rasanya masih sempat sebab belum angka jam 11.00 malam. Terima kasih kepada Fariz Reza kerana adakan segmen yang sangat mudah bagi saya ni. Harap terima blog Pesona EWWK dan  kalau klik2 laman Pesona EWWK, kalau ada rasa tertarik, kenal-kenalkan diri Fariz Reza di ruang komen.

Sebelum nak log out marilah kenalkan diri kita pada blog di bawah ni.
Klik untuk tengok2 dulu ya.

Sebab kata segmen Fariz Reza ( tak kenal maka tak kenal - sudilah kenal mengenali / tak salahkan)

Asalamualaikum..
Selamat lena malam ni.
etuza.


Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

18 Pesona Kata Hati Mereka: