Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Rabu, 30 Mei 2012

Nampak sopan sikit ( Cutikan ~ Part 2 )

السلام عليكم ورحمة الله وبركات

Asyiknya Mat salleh ni membaca, rajin tul membaca
santai2 di tepian pantai. Kami datang tak bawa pula
buku atau majalah untuk dibaca. Jealous juga lah
nampak dua insan ini sedang asyik membaca.

Time nak ambil pic ni, ada juga speak tau!
Kerana kitakan orang Melayu kena bersopan
santun untuk meminta izin. Tu yang baju biru
tu agak senyum, dia faham kah BI tunggang 
langgang dari saya ke tak, yang penting 
saya faham apa saya cakap.

Nampak tak mereka sopan, biasa yang 
saya tengok tak pun mereka tutup pakai tuala.
Ada topi lagi dan berbaju. 


Oklah walaupun tak ada bakat nak bersantai2
senyum ibarat sedekah ..

Ini kerja anak ke 6, asyik nak klik ja ambil gambar ayahnya.
Ni ja yang ok, so share dengan anda semua.

    Antara panorama yang memikat di 
Karambuani Resort ialah pokok2
yang rendang memayungi jalan.
Inilah kenangan bercuti di Kota Kinabalu.

Sebuah tempat peranginan yang menarik
di kota Kinabalu, Sabah.Saujana lautan
dan samudera pesisiran pantai yang bersih.
Kolam ikan, padang mini golf, kolam mandi
juga ada dihias dengan batu2 bejar diukir.
Pondok2 rehat dan tempat membaringkan diri 
sambil menghadap ke lautan yang luas, cukup
menimbulkan suasana tenang.

Kepada orang2 Sabah, datanglah bersiaran
di Karambunai resort. Pasti Berbaloi.

cutikan~etuzaP2

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

12 Pesona Kata Hati Mereka: