Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Sabtu, 28 April 2012

Kenangan Perjalanan Ke Wilayah Labuan ( sepetang hari ini 28hb)

السلام عليكم ورحمة الله وبركات

Sepetang hari ini ke Wilayah Labuan
Sebagai perkongsian inilah kenangan kami ya.
pic 1. bertolak ke W. Labuan ( adui sibuk tul tau! )

pic 2 . Ha, keselamatan kena pakai...
ini kami dalam speed boat lah ya..meredah 
samudera lautan 
pic 3. Ha sampai pun...ya Allah syukuran ke 
hadratMu jua..
pic 4. Dia baru nak solat time kami tiba..
Alhamdulillah hi taalah...Dia lah yang kami
nak jemput pulang ke desa...
pic 5. Pastilah lapar..kami cari restoran ni..
baru hilang dahaga..alhamdulillah juga padaNya.
pic 6. Takkan dah kenyang nak tidur pula si bongsu
atau nak rasa kesegaran horlik pink dia tu..
pic 7. B4 balik sempat tau pose tuk anda, kenangan
di Menumbuk..tapi tiada pun kena tumbuk..
nama ja  tempat ni ya..
pic 8. Inilah permata hati etuza ya...yang anak-anak 
male tu kat rumah ..di desa..tak nak ikut bersiar2
rugikan mereka...
pic 9. Pose lagi...rugi tak ambil pic tau kat sini!..
pic 10. tak sah jika tak solat ...wajib  tu..ini
masjid kat Menumbuk, Sabah.
pic 11. Semoga selamat kembali ..pada Dia memohon 
rahmat..amin ya rabbal alamin...

Sesungguhnya..segala yang kita ada ini
hanya pinjaman sementara, menikmati 
keindahan alam adalah satu kurniaNya.
Wilayah Labuan memang hebat panoramanya,
orang2 di sana mesra dan bersopan santun.

tanda kami bersyukur.
kongsi info pic etuza.

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

5 Pesona Kata Hati Mereka: