Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Jumaat, 1 Ogos 2014

Rumah Terbuka Raya Mak Ayah 2014. Syukran Berlangsung Dengan Lancar..Cuaca Baik. Sederhana Penuh Makna.


Ringkas saja nak cakap. Kali ini
nak kongsikan gambar suasana
hari raya terbuka keluarga Etuza
yang berlangsung di kediaman mak ayah
di kampung. Inilah suasana raya di kampung
biar sederhana tetapi penuh makna 
bagi kami seisi keluarga.

Memang ada perasaan sedih apabila
ada antara adik adik saya dari Kota Kinabalu
dan dari Tambunan Sabah tak balik beraya
kerana mereka sambut raya di rumah mentua 
masing-masing. Ok tak apa mari tengok kenangan kami.
Sila klik ya...
 Rombongan Datuk Aliron Angin

Ambil kenangan bersama ayah dan teman
teman.

Suasana hari raya di desa

Adik lelaki Etuza dan Nuraliya ( anak bongsu)
melayan tetamu yang datang

Haji Ahadin dan anaknya Adib dan
anak buah

En.Saidin Musahi bersama besan 
ayah mentua kepada anaknya.

Rombongan keluarga En. Saidin Musahi

Etuza bersama Mohd Ariffin keluarga 
dari Kg. Baginda, Keningau


Tetamu sedang mengambil juadah hari raya.




Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

5 Pesona Kata Hati Mereka:

Che Rosliza Che Mat berkata...

lama betul etuza menyepi.....saya pun sekarang dah kurang jugak berblog....

Ahsfantasy Ryu berkata...

Selamat hari raya aidilfitri,
Maaf zahir dan batinnnnnnn (:
- ahsfantasy24.com

Etuza Ezawarna berkata...

selamat hari raya AhRyu..tq ya sudi drop komen...salam ukuhuawa fillahi Islam..

BUNDA a.k.a KN berkata...

Assalamualaikum Cik gu...

lama tak keudara....Salam Lebaran untuk Cikgu sekeluarga...

suka suka berkata...

Assalam.. selamat hari raya... terima kasih kerana add blog saya yang tak seberapa tu...saya follow blog ni juga.. meriah ya raya kali ni :)