Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Selasa, 12 Ogos 2014

Ragam Jendela Maya - Slow Down

Klik URL ini, kerana dengan klik anda akan mengenali 
salah seorang blogger Malaysia. 
Dengan klik anda juga anda akan mendapat kenalan
blogger baru dan menambah kan follower, itu pastinya.


Semangat berbelog, apa tidak merundum apabila line internet slow down sangat. Tak terkata slownya. Amat sukar untuk klik blog-blog kegemaran Etuza. Ragam jendela maya sebegini membuat rutin seorang blogger menjadi rosak, seperti:-

1. Nak drop komentar serba tak jadi
2. Nak sembang di ruang shout juga serba tak jadi
3. Nak promot segmen ke ruang komen juga tak jadi jadi.
4. Nak baca info lebih lebih juga tak jadi - jadi. Sepotong sepotong ja dapat dibaca.
5. Apa lagi lah nak tambahkan follow . Bila klik niat nak follow hummmm!! tak juga menjadi. Asyik lost asyik sorry, asyik keluar robort.
6. Tak mesra maya lah jadinya . Lastly nak off lah sekejap. Bole rest.

Rasanya blogger lain ada merasai seperti ini. Memang mood berbelog rosak terus. Sebab itu keadaan begini menjadikan blog kita berminggu, berbulan dan bertahun bersawang tak di jenguk oleh blogger. Apapun keadaan slow down Jendela Maya ini, ragamnya ini usah kita give up lah ya. Teruskan juga berbelog..lain hari lain masa akan pantaslah gerakan Jendela Maya kita tu.

Selamat malam...
Hakcipta@etuza

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

10 Pesona Kata Hati Mereka:

ikhwan yusuff berkata...

mmg betul..klau internet meragam..mlas nak buat apa..nak update pon ssh nikan pula nak BW...

Etuza Ezawarna berkata...

nak rest jika inilah ragam jendela maya slow ..klik2 tak jadi jadi hehehe..tak apa lah ya ikhwan

JR berkata...

Kalau dah slow down macam tu tandanya cik internet minta encik blogger berehat... Tutup komputer, buat kerja lain atau jika tak ada kerja tidur....

ros_reeza berkata...

kalau internet meragam, memang akan rasa macam tu.. dah cuba berulang kali pun tak boleh, baik buat benda lain dulu,. hihi. nanti bila internet dah ok, boleh terus laju2 layan blog :)

Etuza Ezawarna berkata...

sangat setuju dengan Bro Jr dan ros reza..baik buat benda lain dulu, manfaatkan masa ..hehehe terbaik

Normi Nieza berkata...

mcm2 ragam.:)

Mrs Velentine berkata...

Mood berblog bergantung pada internet...

Bunda a.k.a KN berkata...

Kadang tu time ada idea untuk update blog time tulah internet meragam....

Biasalah tu terjadi kepada ramai antara kita...

Etuza Ezawarna berkata...

ruang follower saya cari nak follow dah 2 hari asyik erro..ni yang boring ni, saya suka ruang follower..and klik2 untuk membaca bila BW

Pha Is berkata...

kalau lne slow, mmg susah nk cari mood berblog..

saya datang singgah sini dari blog mialiana.. :)

jemput singgah : Hikayat Budak Pening