Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Jumaat, 15 Februari 2013

Remy hazza Blogger Kreatif Pada Sudut pandang Etuza

Aku Cuma Seorang Kulikutif !!!



mari blogwalking ke laman Remmy!
Blogwalking inilah antara kemestian pada seseiapa sahaja individu yang memiliki blog seperti etuza. Kalau lah tidak ada aktiviti BLOGWALKING alamatlah kampunan pengikut, langsung tak akan bertambah. Buktinya sudah beberapa hari etuza tak berapa mengikut BLOGWALKING padahal angka 4 bilangan pengkut blog belum memuaskah hati etuza. Biasanya lah yang etuza tengok dan ini pengalaman etuza iaitu kalau nak ramaikan pengikut kita kena TERLEBIH DAHULU FOLLOW blog kawan-kawan. Biasanya lah ya..apapun ada jg sesetengah blogger FOLLOW kita dulu baru kita pula FOLLOW dia. Itu NORMAL aktiviti blog..bukan ganjilpun.

BLOGWALKING, ha pagi nak PROMOT blog dalam BLOGLIST etuza ni tu yang kat atas tu tema header dia ialah "AKU CUMA SEORANG KULIKUTIF!!! HIDUP TANPA DUGAAN HILANG WARNA KEHIDUPAN" Wow!! benar-benar cantik lah header dia dengan kiasan kata seolah membalas tema blog etuza tau iaitu header etuza "PESONA ETUZA WARNA-WARNA KEHIDUPAN" seolah sama kan hujung 'WARNA KEHIDUPAN" . eTUZA rasakan bahawa REMY HAZZA ni kreatif, beliau seorang yang mesra maya, rajin dan ikhlas dalam menghulur komentar dalam entry kita mahupun dalam blog dia sendiri. Sikap macam nilah yang kita mahu dalam amalan berblog sebenarnya, di mana etuza sendiri hampir-hampir tak dapat amalkan ( faktor umur etuza  kot).

Terbaru etuza nampak GEMPAKNYA segmen yang REMY HAZZA anjurkan, tak percaya ke, sila terja h ja ni, memang ramai benar yang join segmen kratif Remy. Tahniah ya REMY HAZZA. Etuza nak tanya boleh ke beri IZIN terjah blog tu dan kita FOLLOW sama-sama. ( Tunggu reaksi awak ya REMY) Thank You.Kepada blogger lain apa lagi terjah blog Remy dan follow dia..bye.

http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/02/bloglist-2nd-year-ohsem-anniversary-aku.html

@hakcipta etuza



Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

22 Pesona Kata Hati Mereka:

el berkata...

one day nak gak wat mcm ni..tp xbuat2 gak..hahahaha

umi alya berkata...

nampaknya kena terjah ni

Remy hazza berkata...

etuza.... what a wonderful entry this moning..... terharu kerana etuza sudi memberi komen2 positif terhadap blog remy..... insyaAllah.... akan berpanjangan pren together gether kita.....

bloglist tu terbuka buat semua..... kita kenal mengenali......yg join dan yg tak join tetap dialu alukan.... kita tak tahu...dlm byk2 tu..mungkin ada yg akan mesra dgn kita..... boleh jalinkan persahabatan .....insyaAllah....

mekasih diatas entry nie..... jumaat remy lebih ceria...
salam jumaat bro!!!!

Mrs Velentine berkata...

ya MV sudah follow blog ni

Nyue berkata...

nyue xpernah sampai ag blog tuu...jom terjah..ehhehe

Herman Bagus berkata...

wah nice info cik gu

Karukord jagau berkata...

Ok nnt sy akan berkunjung kesana.....terima kasih cikgu

Solehah Shamsuddin berkata...

selamat bersegmen cikgu. wah nanti boleh bw ramai2 kan :)

lelamaisara berkata...

jalan2 blogwalking kat sini...

Che Rosliza Che Mat berkata...

Selamat bersegmen cikgu..

Azlan Strider berkata...

insyallah nanti saya berkunjung ke blog dia.. :D

Regards,
-Strider-

Cik Nur berkata...

selamat bersegmen cikgu...
blogwalking penting, tapi nur sekrang tak berapa cukup masa nak bw..huhu

Arina Shamsul berkata...

betul tu cikgu,kalau x blogwalking sunyi sepi la blog kita..hehehe

kejap lagi saya mahu keblog beliau :)

Flower Haziqah berkata...

follow sesama blog tu prlu, sudah mnjadi tradisi..huhu

Etuza Ezawarna berkata...

To Remy hazza..terima kasih merestui permohonan etuza. Ok kita teruskan usaha berblog..tahnaih semua ..

Mia Liana berkata...

remy memang rajin.... salah seorang pengkomen tegar blog mia...

Cik Aini berkata...

hepi berseqmen cikgu..
kdg2 bl kita dh selalu bw dgn ini jugak kita lebih dekat dan rasa mcm keluarga

Cinta Misteri berkata...

akn ke sana kejap lg...

iyelah kan cikgu. klau kita kurang bw, msti rating blog kurang skit dpd biasa

Tinta Lana berkata...

Salam.

Selamat bersegmen uncle, smoga dapat rmai kenalan baru pas ni.

Betul cakap uncle, blogwalking memang salah satu yg penting untuk mana2 blogger pun, tak kisah la niche apa pun yg mereka bawa. Kalau tak bw, mmg kita kurg dikenali.

Jay Ar berkata...

Selamat bersegmen dan gud luck utk semua....

Nick Nashram berkata...

saya jenis yang malas nak bw..tapi kalo ada orang komen atau follow blog, insha allah akan balas kunjungan :)

Deqla manjew berkata...

Setuju dgn cikgu...blogwalking mmg deqla suka sgt...oh psl baju tu..pasti deqla pos smula kalo dikembalikan pd deqla...cuba cikgu check dulu kat laman web pos bajukat mn beradanya baju tu...ade no kan pd slip tu?? cuba check...mmg sgt2 risau psl ni...sbb ini kira di bawah tggjawab deqla ...