Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Jumaat, 15 Februari 2013

Remy hazza Blogger Kreatif Pada Sudut pandang Etuza

Aku Cuma Seorang Kulikutif !!!



mari blogwalking ke laman Remmy!
Blogwalking inilah antara kemestian pada seseiapa sahaja individu yang memiliki blog seperti etuza. Kalau lah tidak ada aktiviti BLOGWALKING alamatlah kampunan pengikut, langsung tak akan bertambah. Buktinya sudah beberapa hari etuza tak berapa mengikut BLOGWALKING padahal angka 4 bilangan pengkut blog belum memuaskah hati etuza. Biasanya lah yang etuza tengok dan ini pengalaman etuza iaitu kalau nak ramaikan pengikut kita kena TERLEBIH DAHULU FOLLOW blog kawan-kawan. Biasanya lah ya..apapun ada jg sesetengah blogger FOLLOW kita dulu baru kita pula FOLLOW dia. Itu NORMAL aktiviti blog..bukan ganjilpun.

BLOGWALKING, ha pagi nak PROMOT blog dalam BLOGLIST etuza ni tu yang kat atas tu tema header dia ialah "AKU CUMA SEORANG KULIKUTIF!!! HIDUP TANPA DUGAAN HILANG WARNA KEHIDUPAN" Wow!! benar-benar cantik lah header dia dengan kiasan kata seolah membalas tema blog etuza tau iaitu header etuza "PESONA ETUZA WARNA-WARNA KEHIDUPAN" seolah sama kan hujung 'WARNA KEHIDUPAN" . eTUZA rasakan bahawa REMY HAZZA ni kreatif, beliau seorang yang mesra maya, rajin dan ikhlas dalam menghulur komentar dalam entry kita mahupun dalam blog dia sendiri. Sikap macam nilah yang kita mahu dalam amalan berblog sebenarnya, di mana etuza sendiri hampir-hampir tak dapat amalkan ( faktor umur etuza  kot).

Terbaru etuza nampak GEMPAKNYA segmen yang REMY HAZZA anjurkan, tak percaya ke, sila terja h ja ni, memang ramai benar yang join segmen kratif Remy. Tahniah ya REMY HAZZA. Etuza nak tanya boleh ke beri IZIN terjah blog tu dan kita FOLLOW sama-sama. ( Tunggu reaksi awak ya REMY) Thank You.Kepada blogger lain apa lagi terjah blog Remy dan follow dia..bye.

http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/02/bloglist-2nd-year-ohsem-anniversary-aku.html

@hakcipta etuza



Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

22 Pesona Kata Hati Mereka: