Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Selasa, 27 Mac 2012

Keputusan Pemenang Meja Terbaik Pilihan Blogger - Anjuran Pesona EWWK Mac 2012

السلام عليكم ورحمة الله وبركات
  

Alhamdulillah dan syukur kepada Allah kerana masih diberi kesempatan menyelesaikan tugas dan amanah kepada pemilik laman Pesona EWWK atas usaha menganjurkan satu aktiviti santai di ruang maya iaitu Pertandingan Meja Kreatif, Kemas dan Cantik pilihan blogger. 

Mohon maaf atas kelemahan penganjuran aktiviti ini. Kami di Pedalaman Keningau rasa terganggu kerana malam ini black out. Tiada karen, lepas tu bila ada gelap lagi dan gelap lagi. Jam 12.16 masih tiada karen di sini. Sehabis mencuba buat juga entry keputusan meja pilihan terbaik blogger.

Keputusan telah tertera dalam banner di atas, dan keputusan ini dibuat berdasarkan perkiraan bersyarat. Iaitu blogger yang mencuba harus lah memilih 1 sahaja meja pilihan yang dirasakan kreatif, kemas dan cantik serta bagi 3 lagi sebab mengapa no meja tersebut dipilih. 

Seterusnya blogger yang cuba menyahut cabaran itu sekali lagi membuat promot aktiviti di Laman Pesona kepada 2 sahaja rakan blogger. Yang ini Pesona Blog abaikan tetapi diganti dengan daya usaha blogger untuk promot aktiviti misi pencarian meja tercantik dengan membuat entry mengenai meja pilihan blogger ke laman blog milik mereka. 

Nampaknya Pesona kena membuat pilihan berdasarkan syarat, no meja pilihan adalah sama tetapi, cara mereka mengindahkan dan mewarkan meja pilihan mereka menerusi blog mereka nampak berbeza. Paling gempak dan kreatif entry meja pilihan blogger ialah yang no 1.http://norumara.blogspot.com/ Try klik untuk puas hati ya.
 Kedua  -   http://www.mzhany.com/
Ketiga - http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/03/cik-sweety-suka-meja-5.html
Tahniah & Syabas...
Mohon teman blogger yang lain akur ya...
Hadiah akan dihantar melalui pos laju..
Tunggu sahaja dan sila letak alamat di ruang komen ya.
Harap maklum 

Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

20 Pesona Kata Hati Mereka: