Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Isnin, 19 Mac 2012

Adab dalam blogger antaranya menghargai ( Terima kasih BHM - AS )

1 ARINA SYAMSUL ( Blog - Bunga Hati Mama )
DIEYNA
9NOL4
14 SWEET HONES 
15 AYUNI
16 MISYA MIALEN

Wow! tersenarai dalam top 16 dalam senarai yang rajin terjah blog Bunga Hati Mama yang dimiliki oleh Arina Syamsul. Mana boleh tidak hargai dia, mana boleh tak bagi dia sokongan, mana boleh tidak membaca entry2nya, mana boleh perlekehkan blog dia, mana boleh lupakan jasa dia dan apa saja memang tidak boleh.  Rasa berdosa jika lupakan jasa dia. 

Blog male usah sombong dengan tidak melihat kekreatifan, kebijakan dan kekemasan kerja wanita menggubah laman blog mereka. Kena juga fikirkan bahawa tanpa wanita siapalah lelaki. Dan memang ditakdirkan bahawa lelaki pasangannya wanita. Etuza dah memiliki mama suri hati dan punyai genarasi mewarna hidup. Bila ada kelemahan bertanyalah pada yang tahu, maka BHM - AS telah menjadikan blog Pesona EWWK lebih berseri dengan header hadiah darinya.

Kerana itu, Pesona Etuza blog sangat menghargai dia. Sangat berterima kasih dan sangat gembira tiap terjah blog Pesona ke blog dia di terima dengan terbuka. Walaupun menyedari Pesona Blog saja male, tetapi ramai blog male lain yang masih malu nak menegur terjah ke laman maya BHM - AS. Berbual lah dengan dia menerusi jejari mu walaupun blog anda male seperti blog Pesona.


Cara blog Pesona Menghargai blog yang baik budi. 
Macam rumah di ruang udara maya. Lengkap..baca tu masuk rumah orang kena bissmillah..ya.

klik2 juga blog ni..
dihargai..ada sebab kenapa Pesona bagi dia award 

Tadi merayau lagi ke blog Di Sini Ruangku Berkongsi, ada lagi nama blog Etuza 
tersenarai dan paling teratas ( rajin pula lelaki dan berumur ni ..) tq Dieyna ..

Tengok  Blogger Sejati Dieyna termasuk ...
etuza ( 26 )
Aine Ainun (25 )
Arina Shamsul ( 16 )
Deru Ombak ( 15 )
YaYaNsMuM a.k.a ( 10 )
Cik Nur ( 10 )
LYAfrina ( 10 )
amirah ( 10 )
waniemardhiyahna ( 7 )
fizafantagirO ( 6 )


Terima kasih..


Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

17 Pesona Kata Hati Mereka:

dieyna berkata...

Juga tersenarai.. jasa orang takkan kita lupakan sampai bila2.. header kita itu tandanya, ingatan kekal pada dia.. Arina si Bunga hati Mama

Ayuni berkata...

sis tu baik....

Unknown berkata...

Tahniah Dieyna
Tahniah Ayuni..
Tahniah semua dalam list dia.

Aine Ainun berkata...

saya pun ada...=))

saya masukkan group ni dlm bloglist saya..=)

Unknown berkata...

AAinun - Tahniah ya

Arina Shamsul berkata...

Alhamdulillah terharu dengan penghargaan yang tulus ikhlas dari cikgu.

beruntung sesiapa sahaja yang mengenali dan follow blog cikgu.terima kasih yang tidak terhingga ye cikgu..


cikgu kenapa nama2 ahli yang lain tiada link?terutama selepas no 8.

kalau cikgu nak simpan link camni.

-cikgu edit semula catatan tu,
-kemudian cikgu highlight nama yang cikgu nak simpan link tu,
-kemudian cikgu masuk blog orang tu,copy LINK /URL / ALAMAT BLOG DIA.yang atas sekali tu ye cikgu
-kemudian cikgu pegi semula catatan cikgu,ada kan yang cikgu highlight tadi kan? cikgu tengok simbol2 atas tu,ada nampak tak simbol macam gigi tu,sebelah warna text tu?simbol gigi tu.hihi
-cikgu klik tu,akan keluar satu penyataan minta masukkan link.
-cikgu boleh paste link yang cikgu copy tadi di situ.
pastikan link blog tu sepadan dengan pemilik nama tu ye cikgu.

ulangi perkara yang sama.

minta maaf banyak2 cikgu kalau sebenarnya benda ni cikgu sudah tahu.tapi saya pulak yang memandai nak mengajar.hehe.

bukan niat nak melebih2 ye cikgu tapi sekadar berkongsi ilmu :)

Arina Shamsul berkata...

eh?cikguuuu!!! ada pulak sudah link nya semua tu ye..uwaaaa..malu pulak saya dengan cikgu..hihihi..adoiii..mana nak tempek muka ni..hihi

mungkin saya klik nama saya tadi tidak ada link ye.hihi.then yang selepas no 8 tu,colour lain kot cikgu..hahaha..adoiiii.. nak nyorok muka la camni..hahaha

Rohani Hashim berkata...

salam kenalan, sy baru jer join group nih, hehe antara yang terlambat la...apepun salam kenalan dari sy

Miss N™ berkata...

InsyaALLAH..jika punya masa dan kelapangan..sy akan sentiasa terjah semua bloglist group segar.. nampaknya group segar hanya ada satu kumbang, insyaALLAH...blog pesona yang banyak ilmu ini akan mendari tumpuan lah selepas ini..
InsyaALLAH..!

Arina Shamsul berkata...

asslammualaikum CIKGU :)saya singgah sini :) ada update terbaru group kita sila baca entri ini ye cikgu :) http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/03/update-untuk-group-segar-follower.html

dya nasir berkata...

dya datang dari blog Bunga Hati Mama..:D

Miss Syahbanu berkata...

assalammualaikum..saya datang dari blog bunga hati mama dan saya follow sini yer..

Kamsiah yusoff berkata...

salam
persahabatan maya jugak begitu bererti,kan...
walaupun sering menyapa tanpa suara,tanpa wajah...namun keakraban dapat dirasa..

Unknown berkata...

To Kamsiah Blog
Dyabunga, Miss Banu..syukran ada ukuhuwa..kita ambil yg baik2 ya.tq ingatan

LadyBird berkata...

tahniah cikgu etuza :D

Unknown berkata...

Terima kasih ya LadyBird..

9n0L4 berkata...

terbaikkkkkkkkk entri ni. ;)