Halaman

❤Detik Detik Indah Dalam Hidupku❤

Sabtu, 24 Mac 2012

SANTAI DAN TENGOK-TENGOK DAPAT HADIAH ( NAK TANYA MANA KAH ANTARA NO MEJA PALING CANTIK, KREATIF DAN KEMAS )

MEJA NO 1

Klik supaya nampak jelas no meja ini.
Jika meja ini pilihan anda, nyatakan 
dengan menulis no meja ini di ruang 
Ulasan ( Pesona kata hati mereka )

MEJA NO 2


MEJA NO 3


MEJA NO 4


MEJA NO 5


MEJA NO 6


MEJA NO 7 ( MILIK MS )


Pemilik blog Pesona EWWK, memohon dengan 
ikhlas teman-teman blog agar dapat menyatakan 
yang mana satu meja mengikut no yang paling
cantik, kreatif dan kemas. Di ruang ulasan anda
boleh menyatakan pilihan dengan mecatat no dan 
sertakan 3 sebab kenapa anda memilih no meja
tersebut sebagai yang paling cantik, kreatif dan
kemas.
Mohon kerjasama terutama GROUP SEGAR .
Ketujuh - tujuh meja dalam gambar adalah meja
guru wanita di tempat Etuza bertugas.
Mohon agar tidak dipengruhi pilihan orang lain ya.

Cara meletakkan drop ulasan/ komen ialah:
"Saya pilih no ..... kerana 
1.___________
2.___________
3.___________
Pilihlah meja kegemaran anda. 
Selamat mencuba ya...
Insyaallah ada hadiah menanti 
anda.
5 yang terawal  meneka dan membuat 
 pilihan meja  terbaik SERTA NO MEJA yang sama akan diberi
hadiah istemewa dari Blog Pesona EWWK.
No meja yang paling ramai penggemarnya 
akan Pesona EWWK nobatkan sebagai
pemenang. 
Tarikh tutup untuk membuat pilihan 
meja kemas, kreatif dan cantik ialah 
pada hari isnin  26 hb Mac jam 3.00 petang.
Oleh itu teman2 blog boleh lah membuat 
pilihan dan drop ulasan sebagai jawapan
mulai malam ini dan hanya sekali sahaja
membuat pilihan. 
Mohon jasa baik agar tag kepada rakan blog lain
selepas membuat pilihan dengan tag hanya 1 blog 
pilihan anda. Saya tag kepada .......klik paste.Contohnya..
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/ 


Sekian dan harap maklum.







Terima Kasih Anda Selesai Membaca n3 Ini

24 Pesona Kata Hati Mereka:

Lara E'dayou berkata...

pilih meja no 4 .. meja no 4 nmpk brsih n kmas sgt .. bila meja brsih dan kmas xde laa berserabut kpla bila nk wat keje kat meja tu .. :)

Unknown berkata...

Alahmdulillah..syukran..
Wow..Lara E..( anda paling pertama menjawab ya) ok..tunggu pula yg lain ya dek..

Lara E'dayou berkata...

shaye x pndai nk wat tag kat blog laa cikgu .. hihihi .. :)

Unknown berkata...

oooo..tak apa ya..saya terma jg pilihan Lara ya.Dont' worry..mana tau ada rezeki kan..

Aine Ainun berkata...

Saya pilih no2 kerana:
1) Sangat bersih, simple..
2) tidak serabut dan tidak terlalu padat
3) mudah utk melakukan kerja, apatah lagi utk mbaca Al-Quran yang terdapat disitu dgn tenang..

Maaf xdpt tag, saya guna hp ni;)

Unknown berkata...

AA - tahniah mencuba,buka susah kan.

Rohani Hashim berkata...

saya ada buat entri untuk jawapan huhu...sini link nya...

http://www.mzhany.com/2012/03/saya-pilih-no-5.html

dya nasir berkata...

dya pilih num 2..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/dya-pilih-num-2.html

MB berkata...

Saya pilih no.5 kerana:

1. Elegan
2. Unik
3. Nature lover
4. Out of the box
5. Saya suka

Terlebih suda uncle.

Apapun, tahniah untuk semua owner meja2 ni. Susa buat pilihan sebenarnya. Semuanya cantik-cantik.
:)

Deru Ombak berkata...

Selamat bermain Cikgu .. :)

Unknown berkata...

Asalam..semua.
Nak ucapkan tahniah kepada yg mencuba ya.

Deru ombak kenapa tak try ..apapun bukan paksaan..

~Cik Sweety~ berkata...

Selamat pagi CEKGUU...dah terbiasa bangun awal, sbb tu pagi2 dah bukak blog..

Saya mohon jawab kat blog saya yee..

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/03/cik-sweety-suka-meja-5.html

Miss Syahbanu berkata...

dtg sini dri group segar follower,semua cantik2 susah nk pilih..tpi saya pilih num 5..sebab
1-unik
2-kreatif
3-kemas
4-dekat ngan tingkap hehehe
aikk terlebih 1 jwpn lak hehe..

Unknown berkata...

Miss BaNu..x apa..dialu-alukan bagi nilai meja tu ya..tq

Solehah Shamsuddin berkata...

Salam.cikgu,saya jawab soalan ini dalam entry saya ni ye.hehe tq

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/03/nomeja-paling-cantik-kreatif-dan-kemas.html

dieyna berkata...

Saya pilih no.2 kerana
1. Simple dan kemas
2. Design yang tak serabut.
3. Tenang je pandang

Unknown berkata...

Wah semakin sengit tau! teruskan mana group segar yg lain yeee...

Chic Na berkata...

salam.. sy pilih no 2. sbb :
1- Tak terlalu sarat ngn perhiasan = kemas
2- Warna putih/pastel = bersih
3- Tersusun = lebih byk ruang utk bekerja

Bapak berkata...

Bapak pilih meja nombor 2 kerana

1) susun atur kemas menyebabkan ruang meja terasa luas
2)walaupun agak penuh dengan hiasan seperti frame dan pasu bunga comel tetapi tidak berserabut
3)turut menyimpan terjemahan a-Quran yang boleh dibaca semasa lapang

Unknown berkata...

deqla pilih dua2 boleh? haha..
pilihan deqla meja no 2 dan no 5...tp pilihan terbaik adalah meja no 5 sbb :

1. kemas
2. kreatif dan unik lain dr yg lain
3. masa skolah suka dok tepi tingkap x dpt tepi tingkap tepi pintu pun ok. haha... sbbnya tepi tingkap laa... :)

nanti kalo smpt deqla buat entry psl ni k.. :)

Unknown berkata...

ok deqla dah buat entry psl ni. cikgu sila terjah ye..

http://norumara.blogspot.com/2012/03/meja-yang-paling-cantik-kreatif-dan.html

Unknown berkata...

Tahniah kepada yg menjawab ya..
Jam 3.00 petang hari ini, tak lama lagi akan tutup dengan rasmi pencarian meja pilihan blogger di laman pesona. Tq kerjasama dan sokongan..meriah juga..dan sengit terasa.
Tahniah

Unknown berkata...

cikgu, deqla tgk jawapan solehah tadi, dia pilih meja no 5 jugak...hihi... :)

Abang Karu berkata...

halamak dh tutop.....huhuhuu x sempat la nk joint....hah x kira saya pilih no 5 jugak.....kemas,tepi tingkap,lapang dan sejuk mata memandang :)